Kate Middleton, asa cum nu ai mai vazut-o: cu parul nevopsit si radacini albe

Kate Middleton, asa cum nu ai mai vazut-o: cu parul nevopsit si radacini albe

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Se pare ca de cand l-a adus pe lume pe micutul print George Alexander, Ducesa de Cambridge si-a cam neglijat aspectul fizic. Recent, Kate Middleton a fost surprinsa in cadrul unui eveniment din Londra etaland un look destul de diferit fata de cel de pana acum. Cea care de-a lungul timpului a reusit sa schimbe perceptia femeilor in materie de frumusete, arata in prezent destul de diferit: are fire de par albe si radacinile nevopsite, desi are doar 33 de ani.

Ea a decis sa schimbe pana si felul in care isi poarta parul, renuntand la cararea pe o parte care o avantaja mai mult decat actualul look.  

Insa desi are parul alb, Kate nu s-a temut sa arate lumii intregi acest lucru, purtand o carare plasata pe mijloc care ii scotea si mai mult in evidenta radacinile nevopsite. Unul dintre cei mai apreciat hairstylisti britanici, Daniel Galvin Jr, este de parere ca daca o femeie are fire de par albe, este important ca aceasta sa isi aranjeze parul astfel incat acest lucru sa nu se observe.

La fel ca multe alte proaspete mamici, se pare ca printesa Kate se confrunta cu schimbarile post-sarcina. Parul alb poate fi o consecinta a substantelor folosite pe parcursul nasterii, precum anestezicul, insa acesta poate aparea si pe fond nervos, cauzat de stres. Specialistii au si o explicatie destul de plauzibila pentru parul alb al Ducesei: "Parul alb poate fi unul dintre efectele secundare ale sarcinii. Daca pe parcursul naterii se foloseste un anestezic puternic, pot aparea firele de par albe. In timpul anesteziei, bulbul firului de par poate deveni inactiv, oprindu-se astfel si procesul de pigmentare naturala a parului", explica Galvin Jr.

Multe femei evita sa isi mai vopseasca parul in timpul sarcinii pentru a evita contactul cu diverse chimicale prezente in vopseaua de par. Se recomanda chiar ca proaspata mamica sa astepte cel putin 12 saptamani dupa nastere, pentru a-si nuanta parul, pentru a nu transmite chimicalele copilului pe perioada alaptarii. Sa fie oare acesta motivul pentru care Kate Middleton isi neglijeaza podoaba capilara?

Cu toate acestea, Kate Middleton este considerata a fi in continuare un adevarat etalon de frumusete si stil pentru femeile din intreaga lume. Ea este in continuare apreciata pentru stilul sau vesimentar impecabil, dar si pentru aspectul fizic natural. 

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Reacția Ilincăi Vandici când l-a văzut pe fostul soț alături de o nouă iubită. „Fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește."
Reacția Ilincăi Vandici când l-a văzut pe fostul soț alături de o nouă iubită. „Fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește."
Cat de rezistent este parul tau?
Incepe quiz
Cat de rezistent este parul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    Moni (anonim)
    9 noiembrie 2013 09:09

    Mai informati-va!!! Chimicalele din vopsea nu se transmit in lapte, decat daca mananci vopseaua sau o aplici direct pe sani!!! Riscul cu vopseaua se in timpul sarcinii, mai ales in primul trimestru, cand chimicalele se pot transmite prin placenta!