Kate Middleton a nascut! Afla cele mai interesante informatii despre cel mai asteptat eveniment al anului!

Kate Middleton a nascut! Afla cele mai interesante informatii despre cel mai asteptat eveniment al anului!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Intreaga lume a asteptat cu sufletul la gura nasterea primului copil al cuplului William si Kate. Iata ca evenimentul a avut loc luni seara cand, dupa 11 ore de travaliu, Ducesa de Cambridge a adus pe lume, pe cale naturala, un baietel de 3.7 kg!

Nasterea micului mostenitor a fost anuntata printr-un comunicat de presa, ce a fost plasat pe un sevalet in fata palatului Buckingham, pentru miile de oameni care, de cateva zile bune, asteptau o veste despre copilul celor doi.

Surprinzator, niciun membru al familiei regale nu a fost prezent la spital, in noaptea in care a avut loc nasterea, nici macar membri familiei Middleton. Mai multe surse confirma faptul ca aceasta decizia a fost luata de William si Kate, care au dorit sa petreaca putin timp impreuna, pentru a se obisnui cu noul statut de parinti.

Cel care s-a declarat extrem de entuziasmat de venirea pe lume a copilului a fost Printul Charles, care a marturisit ca abia asteapta sa faca cunostinta cu nepotelul sau:

"Atat eu cat si sotia mea suntem mai mult decat fericiti! Este un moment unic si special pentru William si Catherine, iar noi ne bucuram pentru nasterea primului lor baietel. Din cate mi s-a spus in ultima vreme, sa devii bunic reprezinta un moment unic in viata. Sunt exterm de mandru pentru faptul ca am devenit bunic pentru prima data".

 

Presedintele Statelor unite, Barack Obama si sotia lui, Michelle au tinut si ei sa ii felicite pe William si Kate pentru fericitul eveniment. "Atat eu cat si Michelle dorim sa ii felicitam pe Duce si Ducesa de Cambridge pentru nasterea primului lor copil. Le dorim sa aiba parte de binecuvantarea si fericirea pe care viata de parinte ti le ofera [...] Avand in vedere relatia dintre cele doua state, noi americanii suntem extrem de entuziasmati pentru faptul ca ne putem bucura impreuna cu britanicii de nasterea tanarului print".  

Kate Middleton a nascut in aceeasi aripa privata a spitalului in care regretata Printesa Diana i-a adus pe lume pe William si Harry. William a devenit primul viitor monarh din istorie care a fost nascut intr-un spital, in anul 1982, urmat de fratele sau, Harry. 

Dupa ce va fi externata din spital, Kate planuieste sa se multe cu parintii ei, in casa lor de 4.8 milioane lire din Berkshire, dupa ce William isi va relua atributiile, intrucat apartamentul in care se vor multa cei doi din Kensington Palace, nu este inca terminat. 

Intreaga lume a sarbatorit cu fast venirea pe lume a primului baietel al cuplului regal, mii de oameni strigand de bucurie in momentul in care s-a anuntat sexul copilului. Mii de oameni se intrec in a face supozitii legate de numele mostenitorului, multe mame din intreaga lume asteptand sa afle ce nume va purta cel mic, pentru a-si boteza copiii astfel.



Pana si astrologii s-au grabit sa faca deja astrograma micutului mostenitor, care s-a nascut intre zodii (rac - leu). Ei au facut supozitii legate de meseria pe care cel mic o va avea, spunand ca nativii acestor zodii sunt foarte emotivi si pot urma cu succes o cariera in domeniul actoriei, datorita talentului lor nativ de a intra rapid in orice stare. Numerologii spun ca, datorita faptului ca cel mic s-a nascut in ziua de 22.07, are calitati de lider si organizator, fiindu-i prevestita o cariera de succes si in domeniul afacerilor.

Tu ce reactie ai avut in momentul in care ai aflat de venirea pe lume a micutului mostenitor?

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Fiul lui Romică Țociu a moștenit de la tatăl său o pasiune mai puțin cunoscută publicului. Află ce drum în viață și-a ales Cătălin Țociu
Fiul lui Romică Țociu a moștenit de la tatăl său o pasiune mai puțin cunoscută publicului. Află ce drum în viață și-a ales Cătălin Țociu
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.