Kim mai vrea copii, asa ca se gandeste sa apeleze la o mama surogat!

Kim mai vrea copii, asa ca se gandeste sa apeleze la o mama surogat!

Eugenia Dinescu, redactor

Noul sezon al reality show-ului “Keeping Up with the Kardashians” a debutat in forta aceasta duminica, cu cateva declaratii incendiare din partea lui Kim. Hotarata sa ii daruiasca o surioara sau un fratior lui North, fiica de aproape 2 ani pe care o are impreuna cu Kanye West, Kim Kardashian a marturisit ca “face sex de 500 de ori” pe zi pentru a ramane insarcinata, dar rezultatele intarzie totusi sa apara. Insa Kim este determinata sa mai aiba un copil, incat nu exclude posibilitatea de a angaja o mama purtatoare pentru a duce sarcina la termen in locul sau.

Kim, in varsta de 34 de ani, ar face orice pentru a ramane din nou insarcinata, iar procesul a inceput sa devina frustrant si obositor pentru vedeta de reality TV, care este surprinsa intinsa pe pat in prima scena a noului sezon: “Medicii au spus ca trebuie sa stau intinsa pentru cel putin un minut dupa sex... si am facut sex chiar inainte sa ajung aici”, a marturisit Kim in timp ce surorile sale s-au aratat vizibil dezgustate. Nu stim ce reactie va avea publicul in urma declaratiilor lui Kim, dar, asa cum era de asteptat, Kanye este absolut incantat. Rapperul a raspuns prompt dorintei sotiei sale de a o vizita in timpul celei mai recente sedinte foto, unde Kim a pozat goala, pentru a profita de perioada de ovulatie a starletei.

  

Kim a recunoscut apoi ca a profitat de vizita lui Kanye pentru o partida scurta de sex in baia studioului foto. “Vreau sa fac seria aceasta de fotografii acum, pentru ca vor rezista pentru totdeauna”, a motivat Kim dorinta de a face noi fotografii nud, ingrijorata ca forma corpului sau “va incepe sa se schimbe din nou” dupa conceperea celui de-al doilea copil al familiei Kardashian-West. Nu stim daca Regina Selfie-urilor a suferit sau nu o depresie post-partum dupa nasterea lui North, insa ea nu a incercat niciodata sa ascunda faptul ca bucuria primei sarcini a fost umbrita de faptul ca a luat foarte mult in greutate.

  

De aceasta data insa, frustrarea lui Kim se datoreaza faptului ca nu reuseste sa ramana insarcinata: “Tocmai am avut menstruatie, ceea ce inseamna ca nu am ramas gravida luna aceasta si sunt tare suparata pentru ca eu chiar am incercat foarte mult”, s-a plans Kim in fata familiei sale si milioanelor de telespectatori care ii urmaresc reality show-ul difuzat de canalul american de televiziune E!.

“E atat de frustrant, sunt extenuata si... cred ca fortez putin lucrurile”, a marturisit Kim Kardashian in fata camerelor de luat vederi, inainte de a se decide ca ar fi mai inspirat “sa lase lucrurile sa curga de la sine” pentru o vreme, dupa ce a vizitat cabinetul unui medic obstetrician. Tu ce parere ai despre eforturile lui Kim de a ramane insarcinata?

Articolul urmator
Adriana Bahmuțeanu nu își dorește copii cu actualul soț și a spus și de ce: „La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata”
Adriana Bahmuțeanu nu își dorește copii cu actualul soț și a spus și de ce: „La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata”
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.