L-a parasit pentru ca o insela! Cat de disperat este Robin Thicke sa-si recupereze sotia!

L-a parasit pentru ca o insela! Cat de disperat este Robin Thicke sa-si recupereze sotia!

Oana Zidaru, fost redactor-sef Divahair.ro

Robin Thicke si Paula Patton, cea care i-a fost sotie timp de mai bine de opt ani, au hotarat sa se desparta. Vestea i-a socat pe fanii artistului, care stiau ca cei doi aveau o relatie de mai bine de 20 de ani, fiind iubiti inca de pe vremea cand Robin avea doar 16 ani. Desi au declarat ca au luat aceasta decizie de comun acord, realitatea pare sa fie alta. Celebritatea se pare ca l-a schimbat pe artist, presa scotant periodic la iveala dovezi ale infidelitatii sale.



In 2013 au reusit sa treaca peste un scandal, dupa ce o fana a povestit presei cum a flirtat cu Robin in acelasi club in care se afla si sotia acestuia. Partea proasta pentru el a fost legata de faptul ca Lana Scolaro, tanara de doar 20 de ani, avea si dovezi. Aceasta isi facuse o fotografie cu Robin cu spatele la o oglinda in care se putea observa faptul ca artistul o strangea de fund.



Au urmat apoi premiile MTV Video Music Awards, la inceputul acestui an, cand Robin a dansat extrem de provocator cu Miley Cyrus. Prestatia lor a scandalizat o lume intreaga, dar Paula parea sa nu aiba nicio problema cu comportamentul sotului ei, considerand ca totul face parte din show.

Totusi, se pare ca Paula a cedat in momentul in care in presa au aparut o serie de fotografii cu Robin, care petrecea alaturi de o mulatra intr-un club din Paris. Artistul fusese surprins in ipostaze destul de apropiate cu tanara fata. Aceasta pare sa fi fost picatura care a umplut paharul, Paula luand decizia de a divorta.

  
De cand s-au despartit, Robin face tot posibilul sa o recastige. Artistul i-a dedicat un intreg album sotiei sale, denumindu-l in mod sugestiv "Paula". Fiecare piesa pare sa ascunda un mesaj pentru sotia sa: "Get Her Back" , "Too Little Too Late" si "Forever Love" sunt doar cateva piese in care Robin isi marturiseste dragostea. Prima piesa careia artistul i-a facut si un videoclip este "Get Her Back". Ca si cum mesajul nu ar fi fost suficient de clar, artistul a varsat si cateva lacrimi in timpul filmarilor, totul pentru a o impresiona pe sotia sa, pentru a-si arata regretul. 

Lucrurile nu s-au oprit aici. Robin a cantat in cadrul premiilor Bet Awards, care au avut loc pe 29 iunie. Inainte de a-si incepe prestatia, artistul le-a marturisit celor prezenti la eveniment: "As vrea sa dedic aceasta piesa sotiei mele, sa-i spun ca imi este dor de ea si ca imi pare rau". El a continuat sa se destainuiasca in fata publicului: "Pentru cei care nu stiu, eu si sotia mea ne-am despartit, dar incerc sa o recasting. Este o femeie buna".

In ciuda multiplelor dovezi legate de infidelitatea sa, Robin pare sa fie dispus sa faca orice pentru a recastiga iubirea Paulei. Crezi ca ar trebui sa-i ierte sau este doar o noua metoda de marketing, menita sa-i aduca un plus de promovare?

Articolul urmator
Telenovelă la a treia „tinerețe"! Cristian Gațu și-a părăsit soția după 53 de ani de căsnicie pentru că s-a îndrăgostit de menajeră
Telenovelă la a treia „tinerețe"! Cristian Gațu și-a părăsit soția după 53 de ani de căsnicie pentru că s-a îndrăgostit de menajeră
Cat de tare suferi din dragoste?
Incepe quiz
Cat de tare suferi din dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.