Lady Gaga s-a filmat in timp ce isi facea un nou tatuaj dureros

Lady Gaga s-a filmat in timp ce isi facea un nou tatuaj dureros

Oana Zidaru, fost redactor-sef Divahair.ro

Lady Gaga are o multime de tatuaje pe intregul corp, dar nu pare sa isi doreasca sa se opreasca aici. Recent, diva s-a lasat filmata in timp ce i se facea cel de-al 17-lea tatuaj cu scrisul "Mother Monster" (mama monstru), facand referire la statutul ei fata de fani, pe care ii numeste "Little Monsters" (mici monstrii) si cu care avea deja un tatuaj inca din 2010.



Noul tatuaj a fost realizat in zona axilei, unde pielea este destul de sensibila. Cu toate acestea, vedeta pare sa fie obisnuita cu aparatele de tatuare, caci in filmare, desi procedeul este unul dureros, vedeta nu da de inteles ca ar fi supusa vreunei torturi.

Preferintele artistei pentru tatuaje sunt destul de neobisnuite, unele chiar puerile, dar toate au o valoare sentimentala. De-a lungul anilor, Gaga si-a tatuat un unicorn cu mesajul "Born this way" (denumirea celui de-al doilea album), un soricel in cinstea surorii ei mai mici, o inima in interiorul careia si-a scris "tata", un text de patru randuri scrise in germana ce apartine scriitorului ei preferat, Rainer Maria Rilke, o ancora ce aminteste de personajul pe care il interpreteaza adesea pe scena, cel de sirena, un tatuaj cu inscriptia "R†O", in cinstea fanilor din Rio de Janeiro si inca unul cu "Tokio Love", care sa ii aminteasca de una dintre sedintele ei foto preferate, pe care i le-a facut artistul japonez Araki.

Tu ce parere ai despre tatuajele vedetei? Ti se par interesante?

Articolul urmator
Feli Donose iubește din nou: „Suntem de jumătate de an împreună...”
Feli Donose iubește din nou: „Suntem de jumătate de an împreună...”
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.