Laura Cosoi se marita maine! Vezi ce mesaj emotionant a postat pe blogul ei

Laura Cosoi se marita maine! Vezi ce mesaj emotionant a postat pe blogul ei

Eugenia Dinescu, redactor

A mai ramas doar o zi pana la nunta Laurei Cosoi (33) cu omul de afaceri Cosmin Curticapean (38), iar viitoarea mireasa a inceput deja sa fie coplesita de emotii. Maine, frumoasa actrita si alesul ei isi vor uni destinele intr-o locatie de vis din judetul Iasi si, chiar daca se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile, vedeta TV a gasit totusi timp pentru a le impartasi un mesaj emotionant fanilor ei.



Schimbarile ce vor urma au facut-o pe Laura sa reflecteze asupra momentelor importante din viata sa, un prilej care i-a oferit vedetei sansa de a se deschide in fata fanilor sai: “Ma tot gandesc ca anii trec atat de repede…”, spune Laura, inainte de a pune in retrospectiva etapele importante din viata sa, de la “cartile de colorat, mirosul fanului din sura unde ne jucam cu papusile, povestile lui Creanga”, pana la “scoala, uniforma, abecedarul” si anii de facultate animati de “voluntariate, sesiuni, licenta”, culminand cu momentul in care s-a mutat in Bucuresti si a inceput o cariera in televiziune.




Desi se pregateste sa puna bazele unei noi familii alaturi de sotul sau, Laura este recunoscatoare tuturor celor care i-au fost aproape si au ajutat-o sa devina ceea ce este azi: “Ce m-as fi facut in toti acesti 33 de ani daca nu as fi avut parte de iubirea lui Dumnezeu, iubirea celor din jur, de increderea parintilor, fara dragostea surorii mele, Alina, fara alintul fratiorilor mai mici, fara zambetele care ma inconjoara la tot pasul, fara el, omul care ma face fericita. Sunt binecuvantata si iubita!”, marturiseste Laura pe blog.



Desi ne-am astepta ca mirii sa fie in centrul atentiei in cadrul ceremoniei de maine, Laura nu se concentreaza doar asupra sa. Vedeta traieste cele mai frumoase clipe ale vietii sale, dar nu uita sa ii aprecieze pe toti cei care au contribuit la fericirea pe care o resimte in aceste momente:  “Despre asta va fi vorba la nunta mea. Despre toate aceste etape, despre toti oamenii pe care i-am cunoscut si prin intermediul carora am devenit Laura de azi. Vor fi langa mine parintii, fratii, bunicii, prietenii de azi, dar si cei de ieri, vom merge la biserica si vom petrece apoi la umbra stejarilor seculari, dansand cu talpile in iarba. Pentru ca sunt fericita!”, conchide Laura.


Crezi ca Laura va fi o mireasa traditionala sau una atipica? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Pamela Anderson s-a obișnuit să apară în public fără pic de machiaj. Ce mesaj puternic și emoționant are gestul ei
Pamela Anderson s-a obișnuit să apară în public fără pic de machiaj. Ce mesaj puternic și emoționant are gestul ei
Test chinezesc: Ce mesaj are prajitura ta cu ravas?
Incepe quiz
Test chinezesc: Ce mesaj are prajitura ta cu ravas?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.