Lindsay Lohan nu se pricepe la Photoshop. Vezi cat de prost si-a editat o fotografie!

Lindsay Lohan nu se pricepe la Photoshop. Vezi cat de prost si-a editat o fotografie!

Eugenia Dinescu, redactor

Probabil ca atunci cand Lindsay Lohan s-a hotarat sa aprinda imaginatia fanilor ei publicand un selfie in care poarta doar un crop-top mulat si un slip Calvin Klein, nu se astepta la valul de reactii negative pe care urma sa-l starneasca.  Actrita in varsta de 28 de ani a comis o gafa atunci cand a postat un instantaneu ce pare a fi modificat in Photoshop, alaturi de comentariul “#mycalvins ma ajuta in lupta cu chikungunya”.

In imaginea buclucasa, LiLo apare cu o talie nefiresc de subtire, adoptand o postura demna de o campanie proprie pentru linia de lenjerie Calvin Klein. Daca lui Justin Bieber strategia i-a adus succes, poate cineva o remarca  si pe Lindsay si ii ofera un contract.


Detaliile pe care Lindsay le-a scapat din vedere au fost comentate rapid de fani, de la abdomenul ce pare a fi retusat la posteriorul aplatizat, semnele manipularii stangace in Photoshop sunt vizibile chiar si pentru un ochi neantrenat. In plus, Lindsay nu pare sa fi acordat prea multa atentie nici elementelor din fundal: odata cu deformarea abdomenului, si recipientele din fundal au capatat un aspect cam stramb, fapt ce i-a determinat pe follower-ii lui Lindsay sa posteze o serie de comentarii acide: “OMG, sticlele se inclina precum Turnul din Pisa” i-a transmit un follower pe Twitter, in timp ce unul dintre follower-ii contului de Instagram al vedetei din “Mean Girls” spune ca isi doreste “ca Lindsay sa intre la puscarie. Si doar partial datorita jalnicului Photoshop”.

Totusi, in timp ce multe voci o ridiculizeaza pe LiLo in online de la publicarea controversatului selfie, exista totusi un numar considerabil de persoane care nu o invinovatesc pe Lindsay pentru manipularea aspectului ei fizic, blamand, in schimb, societatea noastra obsedata de perfectiune.

In plus, Lindsay nu trece momentan printr-o perioada prea usoara. Recent intoarsa din vacanta petrecuta in Bora-Bora, Lohan a contractat un virus exotic, transmis prin muscaturile de tantari. Afectiunea cu care vedeta se confrunta poarta numele de chikungunya, o boala care cauzeaza episoade febrile periculoase si dureri de incheieturi ce pot dura saptamani intregi, ce se pot perpetua de-a lungul lunilor sau, in formele extreme, pacientii pot suferi de dureri articulare ani la randul.

Tu ce parere ai despre starurile care isi modifica aspectul in Photoshop?

Articolul urmator
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Ești o persoană indigo? Vezi ce spune acest test despre tine
Incepe quiz
Ești o persoană indigo? Vezi ce spune acest test despre tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.