Lovitura pentru 50 Shades of Grey: ar putea ramane fara actorul principal!

Lovitura pentru 50 Shades of Grey: ar putea ramane fara actorul principal!

Eugenia Dinescu, redactor

Pe marile ecrane Jamie Dornan intruchipeaza cu succes rolul dominatorului Christian Grey, insa lucrurile par sa fie diferite in realitate, unde actorul este cel care trebuie sa se supuna dorintelor sotiei sale. Succesul inregistrat de “Fifty Shades of Grey” ar putea avea de suferit dupa zvonurile conform carora actorul irlandez nu va mai face parte din distributia urmatoarelor doua filme din serie, motivul invocat fiind “disconfortul” pe care sotia sa il resimte cu privire la scenele de sex in care Jamie apare alaturi de Dakota Johnson.

Jamie nu a incercat pana acum sa ascunda faptul ca Amelia Warner, cu care este casatorit de 2 ani, nu este incantata de faptul ca sotul ei joaca rolul principal in productia catalogata drept “cel mai provocator film al deceniului”: “[Amelia] nu a vizionat inca filmul si nu cred ca o va face, si ca sa fiu sincer, inteleg daca nu isi doreste acest lucru”, a declarat Jamie Dornan intr-un interviu pentru Evening Standard.

Dupa ce s-a zvonit ca Jamie ar fi avut legaturi amoroase cu Sienna Miller si Keira Knightley,  se pare ca el si-a gasit jumatatea in actrita si cantareata in varsta de 32 de ani, Amelia Warner. Cei doi au o fetita de aproape 2 ani, pe nume Dulcie, cu care incearca sa isi petreaca timpul liber in pofida programului incarcat. Atunci cand a acceptat sa intre in pielea personajului Christian Grey, Amelia era insarcinata cu Dulcie, insa i-a acordat lui Jamie sprijinul de care avea nevoie, conform spuselor lui: “Sotia mea este extraordinara’, a declarat el pentru revista OK!, “a fost actrita timp de 10 ani, asa ca stie ce implica acest lucru”, a completat el.

Insa Jamie nu este singurul care ar putea parasi echipa “50 Shades of Grey”. Chiar daca pe ecrane dinamica intre dominatie si supunere pare sa fie una echilibrata, lucrurile stau diferit in culise, unde autoarea E.L. James este intr-o permanenta stare de conflict cu regizorul productiei, Sam-Taylor Johnson. Niciuna dintre cele doua nu isi doreste sa faca vreun compromis legat de viziunea creativa pe care o au, ceea ce a rezultat in nenumarate conflicte in timpul filmarilor, care au culminat cu retragerea lui Sam-Taylor Johnson din pozitia de regizor.

Legat de controversa creata in jurul posibilei retrageri a lui Dornan din distributia francizei “50 Shades of Grey”, un reprezentant al actorului a declarat pentru Entertainment Wise ca zvonurile sunt nefondate, mai ales pentru ca “studiourile nici nu au incheiat inca un contract pentru productia unui sequel”. De asemenea, Focus Features, compania de productie a filmului, a declarat pentru acelasi site ca nu sunt la curent cu posibilitatea plecarii lui Jamie din echipa.

Tu iti poti imagina trilogia “50 Shades of Grey” fara Jamie Dornan? Cine crezi ca ii va lua locul?

Articolul urmator
Viața lui Ion Caramitru, actorul care și-a ținut familia departe de ochii curioșilor
Viața lui Ion Caramitru, actorul care și-a ținut familia departe de ochii curioșilor
Ce replica din Fifty Shades of Grey esti?
Incepe quiz
Ce replica din Fifty Shades of Grey esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.