Madalina Ghenea s-a logodit cu un designer bogat? Vezi cum arata barbatul celebru care i-a furat inima!

Madalina Ghenea s-a logodit cu un designer bogat? Vezi cum arata barbatul celebru care i-a furat inima!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

De aceasta data, nu este doar un zvon! Madalina Ghenea a confirmat in urma cu cateva zile ca formeaza un cuplu cu un renumit designer vestimentar de origine Germana, Philipp Plein. Chiar daca sunt impreuna de putin timp, relatia lor a evoluat atat de repede incat au simit nevoia sa-si tatueze inelarele! Ba mai mult, Madalina si Philipp au plecat impreuna in prima lor vacanta in calitate de cuplu, pe Coasta de Azur.

Madalina Ghenea recunoaste ca alaturi de designerul in varsta de 38 de ani, se simte cea mai fericita femeie din lume si judecand dupa imaginile postate de aceasta pe Instagram, tindem sa o credem pe cuvant! Frumoasa romanca il eticheteaza pe Philipp in mai toate postarile, "invinovantindu-l" pentru faptul ca se simte, in sfarsit, implinita pe plan personal.

In urma cu cateva zile, Philipp si Madalina au decis sa-si oficializeze relatia intr-un mod destul de neconventional, tatuandu-si cate o cruce pe inelarul mainii stangi. Tatuajul de mici dimensiuni, care inconjoara degetul asemenea unui inel, a fost imediat perceput de catre jurnalistii romani si straini ca pe o modalitate prin care cei doi isi anunta deja logodna.

Desi sunt impreuna de aproape o luna, Philipp si Madalina si-au facut publica relatia abia in urma cu 3 zile. Designerul a fost cel care a postat pe contul sau de Instagram o poza in care apare tinand-o in brate pe frumoasa romanca.

Designerul isi rasfata din plin iubita, Madalina postand in urma cu cateva zile pe contul ei de Instagram o poza in care apare inconjurata de 5 buchete imense de trandafiri rosii, primiti de la Philipp.

Pana sa o cunoasca pe Madalina Ghenea, Philipp Plein forma un cuplu cu un fotomodel ucrainean, pe nume Oksana (Roxanna). Chiar daca cei doi erau impreuna de trei ani, designerul nu i-a putut rezista romancei noastre, asa ca nu s-a gandit de doua ori inainte sa ii spuna adio Roxannei in prima jumatate a lunii februarie.

Philipp Plein este unul dintre cei mai apreciati designeri de la Hollywood, creatiile sale fiind etalate de cele mai faimoase vedete de peste Ocean, printre care Selena Gomez, Gwen Stefani, Madonna, Taylor Swift si Rita Ora. Si-a inceput cariera creand piese de mobilier, insa nu a durat mult pana cand talentatul Philip sa-si descopere veleitatile de designer de bijuterii si accesorii, in 2006 el lansand prima sa colectie. Treptat, brandul Philipp Plein s-a extins, extravagantul creator de moda surprinzand in 2008 cu prima linie de haine. Referitor la viata sa amoroasa, pana acum s-a zvonit ca Philipp Plein s-a iubit cu Lindsay Lohan (in 2011) si Naomi Campbell (in 2014), speculatii care ulterior au fost dezmintite. 

Tu ce parere ai despre cuplul format de Madalina Ghenea si Philipp Plein?

Foto: Instagram

 

Articolul urmator
Totul despre marea iubire a cascadorului Szobi Cseh. S-a îndrăgostit de ea când era însurat: „Am furat-o de acasă și...”
Totul despre marea iubire a cascadorului Szobi Cseh. S-a îndrăgostit de ea când era însurat: „Am furat-o de acasă și...”
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.