Matthew McConaughey este piele si os! Afla de ce a slabit enorm!

Matthew McConaughey este piele si os! Afla de ce a slabit enorm!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Actorul Matthew McConaughey, in varsta de 42 de ani este de nerecunoscut! Acesta a slabit 14 kg pentru a intra in pielea personajului sau bolnav de SIDA in filmul " The Dallas Buyer`s Club". Actiunea se desfasoara in anii `80 si este bazata pe o poveste reala. Filmul urmareste viata unui barbat bolnav de SIDA care este nevoit sa se trateze cu medicamente din Mexic desi acestea nu erau aprobate in Statele Unite.

Noul rol ii cauzeaza probleme in viata personala. McConaughey a fost surprins de paparazzi sprijinandu-se de mama lui la iesirea dintr-o biserica in Austin, Texas. Actorul este foarte slab, tras la fata iar despre corpul sau extrem de bine lucrat care l-a propulsat, in trecut, pe locul fruntas in topul celor mai sexy barbati in viata, nici nu mai poate fi vorba. "La sfarsitul acestei diete nici nu ar trebui sa arat ca un om sanatos" , a declarat McConaughey atunci cand slabise doar 7 kg. In timp ce sotia acestuia, Camila, se confrunta cu poftele datorate sarcinii (cei doi asteapta al treilea copil) Matthew McConaughey bea foarte mult ceai: " Dureaza ceva pana cand corpul intelege ca trebuie sa se hraneasca singur si ca nu va mai primi nimic altceva din exterior".

Matthew McConaughey a devenit cunoscut in anul 1993, datorita rolului sau din filmul "Dazed and Confused. Inca de la inceputul anilor 2000, actorul s-a axat mai mult pe roluri in comedii, demonstrandu-si talentul actoricesc in filme de succes precum "The Wedding Planner" si "How to Lose a Guy in 10 Days" . Acesta a avut chiar si un scurt rol in serialul de succes "Sex and the city". Acesta ii propunea scriitoarei Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) transformarea articolelor sale intr-un film de succes. Acum cateva luni, fanii l-au putut admira pe actor in ultimul sau film "Magic Mike", in care McConaughey avea o forma fizica de invidiat jucand rolul unui striper, alaturi de Channing Tatum si Alex Pettyfer. 



Filmul "The Dallas Buyer`s Club" va fi lansat in cinematografe in anul 2013 iar printre capetele de afis se numara si cunoscutul actor mexican Gael Garcia Bernal. Se spune ca, pentru rolul din acest film, au mai fost propusi actorii Brad Pitt si Ryan Gossling, insa Matthew McConaughey s-a dovedit a fi cel mai potrivit.

Tu ce parere ai despre faptul ca Matthew McConaughey a slabit atat de mult pentru acest rol?

Articolul urmator
Are aproape 50 de ani, dar este ca trasă prin inel! Cum reușește Adina Buzatu să se mențină într-o formă de invidiat
Are aproape 50 de ani, dar este ca trasă prin inel! Cum reușește Adina Buzatu să se mențină într-o formă de invidiat
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?
Incepe quiz
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.