Miley Cyrus este in stare de soc! Hotii i-au furat bunuri in valoare de 100.000 $

Miley Cyrus este in stare de soc! Hotii i-au furat bunuri in valoare de 100.000 $

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Ghinioanele se tin lant de Miley Cyrus!

Dupa ce in urma cu doar cateva luni, fostul ei logodnic, Liam Hemsworth a luat decizia de a pune punct relatiei lor ce a durat aproape 4 ani, acum vila lui Miley din Los Angeles a fost "vizitata" de hoti.

Acestia au furat foarte multe posete de designer si bijuterii in valoare de 100.000 de dolari, printre care se pare ca se afla si inelul de logodna primit de la fostul ei iubit. 

Potrivit Us Weekly, hotii au reusit sa intre in casa lui Miley Cyrus, vineri, in plina zi, in jurul orei 16:00. Anchetatorii care se ocupa de acest caz, au mentionat faptul ca nu exista semne legate de faptul ca hotii ar fi fortat usile pentru a intra in vila, si ca nu au nicio banuiala legata de identitatea acestora. Se pare ca hotii au profitat de faptul ca niciun membru al familiei nu era acasa, ei fiind prezenti la petrecerea data in cinstea lui Miley, care a implinit 21 de ani.

"Miley este extrem de suparata pentru ca i-au fost furate destul de multe lucruri personale. Este foarte socata de ceea ce s-a intamplat", a declarat o sursa. Insa cu toate acestea, starul a reusit sa arate impecabil pe covorul rosu al premiilor AMA, care au avut loc weekendul acesta.

Aceasta nu este prima data cand casa lui Miley Cyrus este pradata de hoti. In luna septembrie a anului trecut, un barbat inarmat a incercat sa intre in casa cu ajutorul unor foarfece, insa din fericire Miley nu era acasa in acel moment. Hotul, pe numele sau Jason Luis Rivera a fost prins de politie, iar surse apropiate vedetei au declarat faptul ca barbatul delira, numind-o pe cantareata, sotia lui.

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Shannen Doherty se pregătește să moară. Își vinde mare parte din bunuri
Shannen Doherty se pregătește să moară. Își vinde mare parte din bunuri
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.