Motivul surprinzator pentru care Megan Fox nu va mai poza in bikini

Motivul surprinzator pentru care Megan Fox nu va mai poza in bikini

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Pentru multe actrite tinere de la Hollywood, dezgolirea siluetei este un ingredient cheie in reteta pentru succes. Nu sunt putine actritele ce au avut roluri in care apareau aproape dezbracate sau chiar nud. Printre ele se numara si frumoasa Megan Fox, care, odata cu venirea pe lume a baietelului ei, nu mai doreste sa isi expuna trupul atat de mult.

La nici doua luni de cand Megan Fox a dat nastere primului ei copil, un baietel pe nume Noah, actrita deja se gandeste la  ce vor spune copiii despre el la scoala. Megan se teme ca viitorii colegi ai fiului ei il vor face sa se simta inconfortabil datoria aparitiilor ei extrem de sexy. Drept pentru care, actrita a jurat ca nu va mai poza niciodata in lenjerie intima sau bikini.

Ea a declarat intr-un interviu pentru revista Mirror: "Atunci cand ai un copil ti se schimba perspectiva legata de sexualitate. Voi fi mult mai atenta atunci cand voi alege un rol pentru ca deja ma gandesc la ce vor spune in viitor colegii de scoala ai lui Noah atunci cand vor vedea fotografii cu mine in bikini".

Chiar daca a acumulat cateva kilograme in plus in urma sarcinii, actrita a dezvaluit ca este intr-o forma de zile mari: "M-am ingrasat doar 10 kg si inca le mai simt , dar nu fac o tragedie din acest lucru. Am alte prioritati acum". Initial Megan a crezut ca se poate avea grija de fiul sau si fara ajutorul bonelor, insa acest lucru nu a durat foarte mult, avand in vedere ca ea si sotul ei au decis sa angajeze o bona pentru micut: "Este foarte dificil sa ai un copil. Presupune multa munca dar nu am dorit sa angajez o bona pentru ca m-am supraestimat. Nu aveam idee cat de greu este sa ai grija de un bebelus. Eu si Brian eram extenuati!"

Megan Fox a recunoscut totusi ca este ingrijorata de impactul pe care sarcina avuta il poate avea asupra carierei sale. Ea a declarat: "Este putin inspaimantator deoarece, din pacate, femeile din industria filmului nu se mai simt valoroase odata ce inainteaza in varsta.  E ca si in cazul baschetbalistilor de 35 de ani, pe care oamenii ii considera deja batrani pentru ca s-au lansat de mici. Acelasi lucru este valabil si in cazul actritelor. Am doar 26 de ani dar ma simt putin batrana".

Totusi, fanii inca mai au o sansa de a o vedea pe Megan Fox in lenjerie intima, in noua comedie "This is 40", ce va avea premiera pe 21 decembrie!

Articolul urmator
Jean de la Craiova este un familist convins de mai bine de 25 de ani. Cum arată femeia care îl așteaptă mereu acasă și stă departe de celebritate
Jean de la Craiova este un familist convins de mai bine de 25 de ani. Cum arată femeia care îl așteaptă mereu acasă și stă departe de celebritate
Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!
Incepe quiz
Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.