Nu stiu cum sa ma port cu noii mei sani! Afla ce vedeta a facut aceasta declaratie

Nu stiu cum sa ma port cu noii mei sani! Afla ce vedeta a facut aceasta declaratie

Eugenia Dinescu, redactor

La doar cateva zile dupa prima aparitie pe covorul rosu, dupa ce a nascut, Mila Kunis a afisat o forma fizica incredibila. Vedeta recunoaste ca postura de mamica pentru Wyatt Isabelle i-a adus totusi cateva schimbari fizice evidente, iar spre deliciul lui Ashton Kutcher, este vorba despre dimensiunea bustului ei.

Actrita din “Jupiter Ascending”, in varsta de 31 de ani, a fost invitata in emisiunea lui Conan O’Brien pentru a promova filmul, insa discutia a divagat rapid, indreptandu-se intr-o zona mai... explicita: “Am vazut o fotografie de pe covorul rosu cu tine si parea ca Channing Tatum se holba la...”, a spus moderatorul emisiunii, in timp ce pe ecrane era proiectata imaginea in care a fost imortalizat momentul amuzant in care Channing parea ca si-a indreptat privirea catre bustul Milei:

Razand, Mila i-a luat apararea colegului sau de platou din “Jupiter Ascending”, recunoscand totusi ca se bucura de mai multa atentie de cand a adus pe lume un copil: “Il cunosc bine [pe Channing] si tin la el, si chiar nu se holba.”, confirmand apoi ca bustul ei s-a marit semnificativ in urma sarcinii.

“Nu stiu cum sa ma adaptez acum pentru ca nu i-am avut pana acum (sanii)”, a mai spus logodnica lui Ashton Kutcher. “M-am imbracat mereu pentru un bust de dimensiuni reduse iar apoi, din senin, mi-au crescut sanii!”

Kunis a recunoscut ca pentru a se adapta noilor sale proportii, a avut nevoie de putin sprijin: “In primul rand, a trebuit sa incep sa port sutien”, a spus actrita din “Black Swan”. “A fost o experienta cu totul noua pentru mine”. De asemenea, Mila a observat ca bustul ei a inceput sa atraga priviri si sa se bucure mai mult de atentia barbatilor din jur: “Nu mi s-a mai intamplat asta pana acum, dar nu prea bag de seama”, a subliniat actrita.

Chiar daca schimbarile prin care trece ii dau usoare batai de cap, Mila a marturisit in emisiunea lui Ellen DeGeneres ca nimic nu se compara cu postura de parinte, chiar daca are parte de multe nopti nedormite. “Ador faptul ca in pentru primele 3 luni am fost impreuna, in fiecare noapte” a spus noua mamica. “Am reusit sa o inteleg si ea a inceput sa ma inteleaga pe mine, dar acum doarme doar in patutul ei, in camera ei si nu voi mai avea parte de aceste momente. Pentru mine au fost 3 luni incredibile”, a mai spus Mila Kunis.

Tie iti place transformarea Milei?

 

Articolul urmator
Cine sunt noii concurenți de la „Asia Express”. Surprizele se țin lanț în sezonul cu numărul șapte
Cine sunt noii concurenți de la „Asia Express”. Surprizele se țin lanț în sezonul cu numărul șapte
Ai stofa de vedeta?
Incepe quiz
Ai stofa de vedeta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.