Paris Hilton a aparut in noi ipostaze socante! S-a pozat cu un barbat dezbracat!

Paris Hilton a aparut in noi ipostaze socante! S-a pozat cu un barbat dezbracat!

Eugenia Dinescu, redactor

Paris Hilton insista ca singura iubire din viata ei este Mr. Amazing -  adorabilul Pomeranian pentru care vedeta a platit nu mai putin de 13.000 de dolari, insa dupa cea mai recenta aparitie a sa la un eveniment monden, numarul ei de admiratori trebuie sa fi crescut exponential.

Vedeta in varsta de 34 de ani a stralucit, la propriu, intr-o  rochie incrustata cu diamante semnata Charbel Zoe, in seara deschiderii primului boutique din Los Angeles al designerului.

Paris a intors o multime de capete, iar  cristalele care au decorat rochia nu au fost singurul motiv: insertiile de tulle transparent ale rochiei au expus posteriorul lui Paris, care s-a bazat doar pe un minuscul slip tanga pentru a-si acoperi zonele intime.

Mai mult decat atat, vedeta a sustinut tema tinutei sale accesorizand rochia cu o gentuta transparenta, care a dezvaluit si mai multe secrete. Mai exact, geanta din satin si plasa a lasat la vedere un teanc de bancnote de 100 de dolari, pudriera si un telefon mobil.

In ultima vreme, Paris  a schimbat postura de invitat la evenimente mondene cu cea de... DJ! Mostenitoarea imperiului hotelier Hilton a compilat un playlist al celor mai antrenante piese EDM, cu care distreaza sute de invitati, in schimbului unui onorariu ce se ridica la aproape 300.000 pentru fiecare reprezentatie, afirma presa de peste Ocean. Totusi, Paris nu renunta la cariera sa glamorous din fata reflectoarelor si a obiectivelor foto. Vedeta ne-a surprins cu un pictorial bizar, publicat in revista de moda Odda. Editia cu numarul 8 a revistei apare in 4 versiuni diferite, fiecare inspirata de o anumita perioada, iar Paris Hilton si-a adjudecat decada anilor ’90.

Ce alta persoana ar putea fi mai potrivita decat celebra pin-up blonda pentru a intra in pielea papusii Barbie? La acest lucru par sa se fi gandit directorul de creatie David Martin si fotografii Hunter&Gatti, care, cu ajutorul stilistului Alba Melendo, au imbracat-o pe Paris Hilton in cele mai extravagante creatii realizate de Jeremy Scott pentru Moschino, in colectia inspirata de iconica papusa.

Spre deosebire de universul edulcorat al papusilor Barbie traditionale, in lumea cinematica a lui Paris atmosfera este una mult mai sumbra: casa de papusi pare sa fie inlocuita de o camera  de motel, decorurile sunt distruse si Paris se gaseste captiva intr-un simulacru al realitatii.  Cu o expresie care tradeaza un spectru intreg de emotii intunecate, Paris apare inconjurata de papusi dezasamblate, o prezenta feminina inlacrimata si un Ken... dezbracat.

  

Intr-o alta imagine, Paris Hilton pare sa se revolte, distrugand un tort de ciocolata.

Haosul pare sa se fi instalat in universul perfect al papusii Barbie, iar ultima imagine din pictorial este si cea mai evocatoare: cu o expresie goala si o conotatie voyeuristica greu de ignorat, Paris da buzna in lumea lui Barbie doar pentru a gasi  o versiune ravasita a tuturor lucrurilor pe care Barbie a ajuns sa le simbolizeze.

Tu ce parere ai despre Paris Hilton?

Sursa foto: oddamagazine.com

Articolul urmator
Se iubește, intens și discret, de 8 ani cu același bărbat. Se mărită Alina Eremia?
Se iubește, intens și discret, de 8 ani cu același bărbat. Se mărită Alina Eremia?
Ce tip de barbat trebuie sa eviti?
Incepe quiz
Ce tip de barbat trebuie sa eviti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.