Printesa Charlotte a fost botezata! Vezi primele imagini de la ceremonia regala!

Printesa Charlotte a fost botezata! Vezi primele imagini de la ceremonia regala!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Ieri a fost zi de sarbatoare in familia regala britanica. Printesa Charlotte Elizabeth Diana, sora mai mica a printului George Alexander, a fost crestinata la biserica Sfanta Maria Magdalena din Sandringham, Norfolk. Acest lacas sfant nu a fost ales in mod intamplator, aceasta fiind biserica in care a fost botezata si regretata printesa Diana. Astfel, micuta Charlotte a devenit cel de-al doilea membru al familei regale care nu a fost crestinat la Palatul Buckingham.

Micuta Charlotte a fost botezata de 5 nasi, printre care s-a numarat si Laura Fellowes, fiica uneia dintre surorile mai mari ale printesei Diana, Jane. Potrivit presei britanice, ceilalti nasi de botezi au fost rude si prieteni apropiati ai cuplului William si Kate, dar si un verisor al ducesei de Cambridge, Adam Middleton.

Asa cum cere traditia, Charlotte Elizabeth Diana a purtat aceeasi rochita de botez din satin si dantela in care acum aproape 2 ani a fost crestinat si printul George, tinuta fiind o replica a celei purtate in 1841 de fiica cea mare a reginei Victoria.

Si de aceasta data, sute de oameni s-au strans in jurul bisericii Sfanta Maria Magdalena pentru a-i felicita pe membri familiei Regale, dar si pentru a surprinde cateva cadre cu fericita familie, in special cu micuta Charlotte. Pentru ca au anticipat acest lucru, Ducele si Ducesa de Cambridge au fost de acord cu amenajarea unei zone speciale de vizionare in curtea lacasului sfant.

Bineinteles, Kate, William, George si proaspat crestinata Charlotte Elizabeth Diana au facut o mica plimbare prin fata celor peste 3.500 de persoane care nu au dorit sa rateze un asemenea eveniment.

Insa chiar daca duminica a fost o zi dedicata micutei Charlotte, cel care a reusit sa capteze atentia tuturor a fost George Alexander. El a fost imbracat intr-o tinuta asemanatoare cu cea purtata de tatal sau, William, acum 30 de ani, cand a mers sa faca cunostinta cu fratele sau, Harry, care tocmai venise pe lume. Salopeta alb cu rosu poarta semnatura brandului Rachel Riley si deja este pusa in vanzare pe site-urile britanice la pretul de 85 lire.

 Printul George

 Printul William

Bineinteles, nu putem sa nu ignoram tinuta purtata de Ducesa de Cambridge la botezul fiicei sale. Kate a optat pentru o rochie ivoire semnata Alexander McQueen, pe care a ales sa o accesorizeze cu o palarie Jane Taylor.

Printesa Charlotte Elizabeth Diana a venit pe lume pe data de 2 mai, fiind cel de-al patrulea succesor la tronul Marii Britanii, dupa Printul Charles, Ducele de Cambridge - William si Printul George Alexander.

Fotp: Splashnews, Getty Images

Articolul urmator
Uluitoarea poveste de viață a lui Ion Dichiseanu. Actorul a fost închis într-un lagăr la 9 ani, și-a pierdut ambii părinți și a fost înșelat cu regele Spaniei
Uluitoarea poveste de viață a lui Ion Dichiseanu. Actorul a fost închis într-un lagăr la 9 ani, și-a pierdut ambii părinți și a fost înșelat cu regele Spaniei
Ai stofă de regină, de prințesă sau de cerșetoare?
Incepe quiz
Ai stofă de regină, de prințesă sau de cerșetoare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.