S-a despartit de 3 ani de fostul sot si inca mai sufera! Afla cine este diva!

S-a despartit de 3 ani de fostul sot si inca mai sufera! Afla cine este diva!

Eugenia Dinescu, redactor

Se spune ca timpul vindeca ranile, dar in cazul lui Katy Perry, zicala nu pare sa fie adevarata. Desi s-a despartit de Russell Brand in urma cu 3 ani, in realitate Katy inca mai este afectata de ruptura care a tinut prima pagina a ziarelor pentru mult timp.

Curiozitatea jurnalistilor nu a fost stavilita nici acum, ceea ce a determinat-o pe Katy sa clarifice lucrurile intr-un mod transant, intr-un interviu acordat publicatiei The Daily Telegraph: “Nu a mai vorbit cu mine de cand mi-a trimis un mesaj spunandu-mi ca depune cererea pentru divort”, a marturisit cantareata in varsta de 30 de ani. “Nu vreau sa vorbesc despre el – cantecele mele vor vorbi pentru mine”, a completat Katy in cadrul aceluiasi interviu.

Vestea ca Russell s-a despartit  de Katy printr-un SMS a iesit la iveala intr-un interviu acordat revistei Vogue, unde Katy si-a deschis sufletul fara retineri: “Este un barbat foarte inteligent, un barbat magic si eram foarte indragostita atunci cand ne-am casatorit. Sa spunem doar ca nu am mai auzit nimic din partea lui de cand mi-a trimis un mesaj spunandu-mi ca divorteaza, pe 31 decembrie 2011”, spunea Katy in editia in care a aparut pe coperta celebrei reviste de moda.

In timp ce imaginatia fanilor lui Katy a fost pusa pe jar cu anuntul ca vom afla detalii despre casatoria sa cu Russell Brand prin intermediul viitorului album, se pare ca superstarul pop a evoluat si a invatat din acest esec. In prezent, chiar daca statutul vietii sale amoroase este incert dupa despartirea de cantaretul John Mayer, Katy Perry stie mai bine ce isi doreste de la un viitor partener: “Pentru o femeie moderna este important sa te bucuri de sprijinul partenerului si sa existe egalitate in fiecare aspect al relatiei’, explica Katy. “Nu exista doua jumatati care formeaza un intreg. Doar doi intregi pot forma un tot”, mai spune cantareata originara din California.

Chiar daca divortul de Russell Brand a lasat urme adanci in sufletul cantaretei, ea nu se teme sa se implice din nou intr-o relatie. Intrebata daca se teme sa fie din nou ranita, Katy marturiseste: “Nu, nicidecum. Sunt increzatoare in viitor. Sunt increzatoare in propria mea evolutie”. Insa evolutia lui Katy nu implica si postura de mama, cel putin nu in viitorul apropiat. Katy marturiseste ca atunci cand va deveni mama, isi doreste sa “se dedice complet” acestui lucru si sa nu se ingrijoreze in privinta carierei sale muzicale. Mai mult decat atat, vedeta recunoaste ca mai are de lucrat la aspectele ce tin de imaginea de sine si dezvoltarea personala: “Trebuie sa evoluez, trebuie sa continui sa demontez asteptarile oamenilor in privinta mea”, explica Katy. “Imi place sa fac asta ca artist, sa mentin publicul entuziasmat”, a conchis Katy.

Crezi ca Russell si Katy formau un cuplu reusit?

Articolul urmator
Roxana Ciuhulescu își acuză fostul soț milionar că nu se implică în creșterea fiicei lor. „Taică-su o mai sună, îi mai dă mesaje. Doar atât!"
Roxana Ciuhulescu își acuză fostul soț milionar că nu se implică în creșterea fiicei lor. „Taică-su o mai sună, îi mai dă mesaje. Doar atât!"
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.