Sofia Vergara, mai sexy la 41 de ani decat la 20!

Sofia Vergara, mai sexy la 41 de ani decat la 20!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Sofia Vergara este una dintre cele mai sexy actrite internationale, ea cunoscand celebritatea in urma rolului sau din serialul "Modern Family". Putini sunt cei care stiu ca vedeta in varsta de 41 de ani a fost inainte de toate, model. De cateva zile, pe internet circula o serie de fotografii care o infatiseaza pe Sofia Vergara la doar 20 de ani, pozand in costum de baie, la nici 4 luni dupa ce il nascuse pe fiul sau, Manolo.

 Sofia Vergara la 20 de ani   Sofia Vergara la 20 de ani

Timpul nu pare sa fi trecut peste Sofia Vergara, care acum, la 41 de ani, este chiar mai sexy decat in adolescenta. Actrita se poate mandri cu formele ei voluptoase si cu aceeasi frumusete exotica.

Sofia nu s-a putut abtine si a postat o fotografie din tinerete si pe Instagram, starnind pe aceasta cale mii de reactii pozitive din partea fanilor sai. Imaginea cu Sofia Vergara la 20 de ani a strans peste 46.000 de aprecieri si laude de tipul "Foarte frumoasa", "Va imaginati cum ar fi sa ai o mama atat de frumoasa?" sau "Ai 40 de ani??? Arati senzational!". De asemenea, ea si-a etalat fizicul in cel mai nou numar al revistei Women's Health, imbracata intr-o pereche de bikini si un maiou care ii dezvaluia abdomenul tonifiat.

Care este secretul succesului ei? Sofia a marturisit in urma cu cateva luni ca faptul ca si-a crescut singura copilul, nu a facut decat sa o motiveze si sa o faca sa isi doreasca mai mult, atat pentru ea, cat si pentru fiul ei. "Acum cand privesc in urma, imi dau seama ca mi-a fost destul de greu, dar tocmai faptul ca am fost o mama singura m-a motivat sa lucrez din greu si sa nu ma las doborata si coplesita de tot ce se intampla in jurul meu. Mereu am fost motivata!", marturiseste Sofia care in anul 1993, la nici 1 an dupa ce l-a adus pe lume pe fiul sau, fostul ei sot, John Gonzales, a parasit-o.

Tie iti place cum arata Sofia Vergara? 

Articolul urmator
Ce mare și frumoasă a crescut fetița Biancăi Drăgușanu. Sofia a împlinit 7 ani
Ce mare și frumoasă a crescut fetița Biancăi Drăgușanu. Sofia a împlinit 7 ani
Cat de sexy esti cu adevarat?
Incepe quiz
Cat de sexy esti cu adevarat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.