Sunt platite sa se distreze la festivaluri de muzica! Afla ce sume primesc!

Sunt platite sa se distreze la festivaluri de muzica! Afla ce sume primesc!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Coachella nu mai este de mult timp doar un simplu festival de muzica, ci un adevarat show de moda de mare anvergura, care le permite celebritatilor sa isi etaleze cele mai chic toalete de vara, cu influente hippie. Vedetele isi pregatesc tinutele boho cu saptamani bune inainte, iar bloggeritele ar face orice pentru a putea fi prezente la un asemenea eveniment care imbina perfect cultura cu moda. In timp ce unele celebritati accepta sa participe de buna voie (si gratis!) la festivalul Coachella, care marcheaza inceputul primaverii de cativa ani buni in California, alte dive si burlaci ai showbiz-ului american, si chiar si bloggerite renumite, nici macar nu discuta fara sa abia in fata un contract care sa le ofere avantaje financiare.  

Spre exemplu, Vanessa Hudgens, care si-a castigat titlul de fashion icon gratie tinutelor sale cu influente hippie pe care le-a adoptat de-a lungul anilor in cadrul acestui festival, este platita cu 15.000$ de catre McDonald's! Fanii brunetei ar trebui sa se pregateasca pentru o avanlansa de selfie-uri in care vedeta va promova intens produsele McDonald's! 

Actrita din serialul "Glee", Lea Michele, va primi 20.000 $ din partea brandului Lacoste pentru a purta hainele retailerului, in timp ce Kate Bosworth cere 30.000 $ plus 4 bilete VIP pentru a participa la Coachella. Si nu iti imagina ca doar divele hollywoodiene ridica pretentii cand vine vorba de evenimente!

Fostul membru al trupei Jonas Brothers, Joe Jonas, ameninta sa nu isi faca aparitia la Coachella daca nu va primi din partea organizatorilor nici mai mult, nici mai putin de 20.000 $. La fel de pretentioase precum vedetele sunt si bloggeritele de mare succes, precum Louise Roe. Pe langa suma de 5000 $, faimoasa fashionsita americana cere de asemenea, 3 bilete pentru prietenii sai.

Festivalul de Muzica si Arta Coachella se desfasoara inca din anul 1999 in California, in al doilea si al treilea weekend din luna aprilie. Pe scena sunt invitati diversi cantareti, care au ramas fideli genurilor rock, indie sau old school hip-hop, participantii putand admira totodata diverse sculpturi sau alte piese de arta realizate de cei mai excentrici artisti contemporani. Pentru a putea participa la acest festival, americanii trebuie sa scoata din buzunare intre 150$ si 799$.

Articolul urmator
De la olimpic la matematică la cântăreț de muzică de petrecere. Ce studii a urmat Jador
De la olimpic la matematică la cântăreț de muzică de petrecere. Ce studii a urmat Jador
Cu ce vedeta din muzica te identifici?
Incepe quiz
Cu ce vedeta din muzica te identifici?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.