Tatal vitreg al lui Kim Kardashian se transforma in femeie. Zeci de vedete il sustin!

Tatal vitreg al lui Kim Kardashian se transforma in femeie. Zeci de vedete il sustin!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Este oficial! Tatal vitreg al lui Kim Kardashian si fostul sportiv de performanta, Bruce Jenner, s-a transformat in femeie! El insusi a recunoscut, in sfarsit, acest lucru intr-un interviu oferit in exclusivitate uneia dintre cele mai importante personalitati de televiziune, Diane Swayer.  

Cu un implant mamar la activ, tatal surorilor Kylie si Kendall Jenner, a decis in sfarsit sa vorbeasca fara retineri si fara menajamente despre transformarea care a reusit sa tina cu sufletul la gura intreaga suflare americana. "Da, sunt femeie din toate punctele de vedere", a recunoscut Bruce Jenner in interviul care a starnit deja un val de reactii mai ales in randul celebritatilor.

  

"Toata viata m-am pregatit pentru acest moment. Dintotdeauna am fost confuz in legatura cu identitatea mea... inca de cand eram copil, pot spune. Am trait in minciuna toata viata mea, dar nu mai pot si nu mai vreau sa fac asta", a dezvaluit Bruce cu lacrimi in ochi. Jenner (inca nu vrea ca lumea sa i se adreseze la genul feminin) a mai adaugat ca in ciuda criticilor destul de dure si rautatilor din partea celor care nu sunt de acord cu transformarea lui, priveste optimist spre viitor. "Abia astept sa vad ce imi rezerva viitorul. Cu siguranta voi trece printr-un montagne russe emotional, dar stiu ca voi reusi sa depasesc toate obstacolele... Simt ca totul va fi in regula! 2015 va fi o "calatorie" pe cinste... plina de aventuri, iar eu sunt pregatit pentru orice", a dezvaluit vedeta.

Cat despre viata lui sexuala, Bruce a tinut sa specifice ca inca este atras de femei si ca nu este homosexual:  "Nu am fost nicicand atras de barbati. Nu sunt gay. Sunt, din cate imi dau seama, heterosexual. Am fost un barbat casatorit, caruia i-a placut sa isi creasca si sa aiba grija de copiii lui".

Trecand la reactia pe care familia lui a avut-o in momentul in care Bruce si-a dezvaluit in sfarsit adevarata identitate, el a recunoscut ca in niciun caz nu i-a fost usor sa le spuna mai ales copiilor sai, ca se simte femeie. El a dezvaluit ca primul membrul al familiei care a descoperit pur intamplator adevarata sa fata, a fost Kim Kardashian, care intr-o zi l-a surprins pe Bruce proband o rochie. Insa cei doi au dat uitarii intamplarea si nu au vorbit despre acest subiect ani intregi. "A fost marele nostru secret, despre care nu am mai discutat deloc de atunci", a marturisit Jenner.

Acesta a marturisit intregii sale familii adevarul despre identitatea lui mult mai tarziu. Reactia membrilor clanului Jenner-Kardashian? "Toti au inceput sa planga, iti dai seama... mai ales fiindca nu isi doreau sa ma vada suferind", a marturist Bruce, dezvaluind totodata ca dintre toti, Kim a asimilat cel mai bine vestea. "Sunt foarte apropiat de ea (Kim). Cu ea imi este cel mai usor sa vorbesc despre asta", a spus Bruce adaugand totodata ca sotul ei, Kanye West, este oarecum responsabil pentru atitudinea brunetei legata de aceasta transformare. Kanye i-ar fi spus lui Kim: "Uite, pot sa am alaturi cea mai frumoasa femeie din lume, si o am. Pot sa am cea mai frumosa fiica de pe pamant, si o am. Dar nu sunt nimic daca nu pot fi eu insumi! Daca nu as putea fi ceea ce sunt cu adevarat, nu ar mai conta absolut nimic", a dezvaluit Jenner.

Departe de rautati si critici, Bruce Jenner a starnit numai admiratie in randul celebritatilor. Dupa mult asteptatul interviu, retelele de socializare pur si simplu au explodat de mesaje de incurajare pentru fostul sportiv, care in opinia majoritatii, a schimbat complet lumea. Primele reactii au fost, bineinteles, din partea familiei Jenner- Kardashian. Kris, fosta sotie a lui Bruce, a scris pe Twitter: "Timp de 25 de ani a fost sotul meu si tatal copiilor meu, iar acum pot spune ca a devenit eroul meu". 

Alaturi de un selfie cu ea si Bruce, Kim Kardashian a scris pe Instagram: "Adevarata dragoste inseamna sa ai curajul sa fii ceea ce esti cu adevarat. Te iubesc, Bruce. Sunt o fiica mandra".

Admiratie pentru tatal lor vitreg au simtit si Kourtney si Khloe. "Tocmai m-am uitat la interviul cu Bruce Jenner, alaturi de familie, Bruzer, sunt ataaaaat de mandra de tine! Tatii chiar sunt niste eroi", a scris Khloe Kardashian pe Twitter. Pe aceeasi retea si-a exprimat opinia si Kourtney: "Sunt o fiica mandra! Cu mult curaj si cu multa putere, putem schimba lumea. Sunt onorata ca pot fi alaturi de Bruce in acesta calatorie".

Nu au lipsit reactiile fiicelor biologice ale barbatului. Kendall si Kylie Jenner au recunoscut la randul lor ca sunt mandre de tatal lor, in ciuda faptulului ca le-a fost destul de greu sa accepte acest proces: "Sunt foarte mandra de tine, eroul meu", a scris Kendall. "Este de inteles ca totul a fost extrem de dificil pentru mine. O sa aflati care este parerea mea despre acest subiect, dar momentan aici nu este vorba despre mine. Sunt mandra de tine, tata! Esti atat de curajos, eroul meu!", a marturisit Kylie, fiica de 17 ani a lui Bruce.

Bruce mai are 4 copii dintr-o casnicie anterioara. Brody (31 ani), Brandon (33 ani), Casey (34 ani) si Burt (36 ani) au tinut sa il insoteasca pe tatal lor la interviu, demonstrand pe aceasta cale ca sunt de acord, il sustin si il iubesc neconditionat pe tatal lor. 

Vedetele care l-au cunoscut personal sau nu pe Bruce, au tinut sa umple Twitterul de mesaje incurajatoare pentru acesta. "Un pas mic pentru barbat, un pas urias pentru omenire", a scris realizatorul tv, Jimmy Fallon. Lady Gaga si-a spus parerea in stilul ei caracteristic: "Ma rog ca acest interviu sa starneasca numai reactii pozitive in randul omenirii. Aceasta este o problema care pana la urma, ne afecteaza pe toti. Avem ocazia sa scriem acest moment istoric impreuna. Haideti sa incurajam oamenii care trec prin momentele prin care trece Bruce. Sa fim buni cu ei si sa lasam rautatile deoparte. Bruce Jenner, asta inseamna curaj!".

Actrita Portia de Rossi, care este lesbiana si stie perfect ce simte Bruce in aceste momente, a scris: "Stiu cat de dificil este sa recunosti public cine esti cu adevarat. Mult mai dificil este sa traiesti in minciuna. Iti multumesc Bruce Jenner pentru ca esti atat de curajos!". Mario Lopez, actor si prezentator tv, scrie: "Bruce Jenner nu face decat sa confirme ca fiecare dintre noi ducem in sufletele noastre, adevarate batalii. Asa ca haideti sa ne sprijinim reciproc. Dumnezeul vrea sa fim buni, nu sa judecam... ".

Sam Smith, unul dintre cei mai populari artisti ai momentului, care a dezvaluit de curand ca este gay, a scris pe Instagram: "Sunt absolut uimit de curajul de care a dat dovada Bruce Jenner. Este un om de la care ai ce invata. Sa le fie rusine celor ca indraznesc sa il judece!". 

Urmareste si tu unul dintre cele mai emotionante interviuri: 

Tu ce parere ai despre subiectul "Bruce Jenner"? Esti de acord cu transformarea lui?

Articolul urmator
Viata lui Ștefan Iordache. Actorul a iubit aceeași femeie timp de 40 de ani, dar a plecat din viață cu regretul că nu a avut copii
Viata lui Ștefan Iordache. Actorul a iubit aceeași femeie timp de 40 de ani, dar a plecat din viață cu regretul că nu a avut copii
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.