Vila pentru care Justin Bieber plateste 60.000 dolari pe luna a fost distrusa!

Vila pentru care Justin Bieber plateste 60.000 dolari pe luna a fost distrusa!

Eugenia Dinescu, redactor

Ar fi bine ca veniturile aduse de campania Calvin Klein si de cel mai recent single lansat, “Amazing”, sa ii ingroase considerabil conturile lui Justin Bieber, pentru ca artistul va fi nevoit sa investeasca o multime de bani in reparatiile conacului sau din Los Angeles. Vila inchiriata de Justin a fost distrusa in urma unei petreceri tinute dupa ceremonia decernarii premiilor Grammy, iar scandalul trebuie sa fi fost unul serios, pentru ca fortele de ordine si-au facut aparitia la fata locului pentru a calma spiritele.

Vila din Beverly Hills, pentru care Justin trebuie sa plateasca o chirie lunara ce depaseste suma de 60.000 de dolari, a fost centrul distractiei pentru invitati precum Khloe Kardashian, Chris Brown sau Nicki Minaj. Totusi, se pare ca nu este o idee prea buna sa-l inviti pe rapperul Meek Mill sa gazduiasca o petrecere atunci cand ai o casa cu pereti din sticla, iar Justin Bieber tocmai a invatat acest lucru.  Plecat din oras pentru o saptamana, Justin l-a invitat pe rapperul american sa se bucure de luxul oferit de resedinta din Beverly Hills, insa lucrurile au luat o turnura periculoasa in cadrul afterparty-ului organizat de Mill dupa premiile Grammy.

 
Meek Mills

Invitatii, printre care se afla si Justin, trebuie sa fi trait o experienta destul de traumatizanta, deoarece Politia din L.A. a fost chemata sa intervina dupa ce sculpturile de gheata din resedinta au inceput sa fie distruse, totul culminand, se pare, cu o incaierare dintre Mills si membrii unei bandei rivale.  Totusi, in pofida scandalului  petrecut in vila cu pereti din sticla, oficialii Politiei au declarat ca niciun ofiter nu a intrat pe teritoriul resedintei si nimeni nu a fost arestat.


Resedinta lui Justin Bieber din Beverly Hills

TMZ reporteaza ca stricaciunile casei in care Justin a locuit mai mult de 1 an includ o usa lovita, ale carei geamuri au fost sparte, cioburi periculoase in apa din piscina si pe margini, mobila distrusa de urme de tigari si distrugerea plantelor din gradina. Zvonurile anuntau ca  rapperul Chris Brown ar fi fost de asemenea ranit, insa el s-a grabit sa infirme toate aceste ipoteze cu un selfie si un mesaj postat pe Instagram:

“[...]Pun capat acestor mici zvonuri ca am fost batut aseara la petrecerea lui Mike Mill. E interesant cum devin mereu subiectul acestor prostii. [...] A existat o altercatie intre alti oameni care se aflau la petrecere si am observat acest lucru. Eu si echipa mea am plecat pentru a evita sa fim implicati. [...] “ a fost declaratia lui Chris Brown referitoare la incident.

Nu stim daca Justin Bieber se va muta din nou in vila cu pereti de sticla, insa privelistea oferita de aceasta casa cu siguranta merita toate eforturile de reparare a stricaciunilor produse.

Articolul urmator
Viața miliardarului care și-a donat toată averea de 8 miliarde de dolari! A murit la 92 de ani, dar nu înainte de a susține pentru ultima dată cauzele umanitare în care credea
Viața miliardarului care și-a donat toată averea de 8 miliarde de dolari! A murit la 92 de ani, dar nu înainte de a susține pentru ultima dată cauzele umanitare în care credea
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.