VICTORIE ISTORICĂ! Violator de minoră, condamnat la 40 de ani de la abuz, cu ajutorul fiicei concepute atunci

VICTORIE ISTORICĂ! Violator de minoră, condamnat la 40 de ani de la abuz, cu ajutorul fiicei concepute atunci

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Un caz halucinant s-a petrecut în Marea Britanie. Un bărbat, în vârstă de 74 de ani, a fost condamnat la închisoare pentru un viol comis în urmă cu peste 40 de ani, cu ajutorul fiicei sale născute în urma infracțiunii.

Carvell Bennet a fost găsit vinovat de magistrații de la un tribunal din Birmingham pentru un viol pe care l-a comis în anii '70 asupra unei minore în vârstă de 13 ani și condamnat la 11 ani de pușcărie.

"Decizia instanței a fost posibilă datorită determinării fiicei sale biologice, care a furnizat o probă ADN anchetatorilor. Ea a încercat ani de zile să facă dreptate în acest dosar, pentru ea însăși și pentru mama ei", a declarat judecătorul Martin Hurtst.

Victima a descoperit, după ce a fost abuzată sexual, că este însărcinată și a născut la vârsta de 14 ani o fetiță, pe care a dat-o spre adopție. Copilul, care nu a putut fi identificat, pentru ca identitatea mamei sale să fie protejată, a aflat adevărul despre nașterea sa abia când a împlinit vârsta majoratului și a avut posibilitatea de a consulta dosarul adopției.

"A fost o descoperire înspăimântătoare", a declarat femeia, care s-a declarat întristată de faptul că "este întruchiparea unuia dintre cele mai groaznice întâmplări care i se poate întâmpla cuiva".

Explicația violatorului

Cazul a fost mușamalizat de autoritățile britanice în perioada comiterii infracțiunii, după spusele judecătorului, și a fost reluat doar după ce fiica victimei s-a luptat ca ancheta să fie redeschisă și a convins-o pe mama ei biologică să depună plângere în instanță. Ea le-a pus la dispoziție anchetatorilor o probă ADN, în urma căreia s-a aflat că cel acuzat este părintele său, cu toate că el a negat mereu paternitatea.

Citește și: Născut asasin: povestea violentă de viață a tatălui lui Woody Harrelson

"Întrucât ați ales să violați un copil, mie mi-a fost furată identitatea la naștere pe linie maternă și paternă", a acuzat ea, spunând că a avut mult de suferit de pe urma traumei.

Carvell Bennet a refuzat să își ceară scuze în timpul procesului, însă a recunoscut că a întreținut acel act sexual. Însă, el a spus că a victima a fost de acord și că el credea că fata avea 16 ani. Judecătorul a catalogat aceste afirmații ca fiind "ridicole".

Surse articol: Stirileprotv / Mirror.co.uk / News.sky.com

Surse foto: IStock

Articolul urmator
La 23 de ani e milionar pe cont propriu: „Oricine poate fi bogat la 20 de ani dacă se oprește din stat aiurea pe telefon, dar generația mea este leneșă”
La 23 de ani e milionar pe cont propriu: „Oricine poate fi bogat la 20 de ani dacă se oprește din stat aiurea pe telefon, dar generația mea este leneșă”
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.