Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Culoarea verii 2018 te face să pari bogată. Toată lumea o poartă!

Marţi, 24.07.2018

Dacă nu te-ai gândit vreodată că o culoare te poate face bogată, articolul nostru a ajuns la tine în cel mai bun moment al vieţii tale. Trebuie să ştii că miraculoasa lume a culorilor are şi această proprietate secretă pentru multe dintre noi, de a conferi chiar şi celei mai banale apariţii o patină de lux, o pecete de rafinament care o face să pară pogorâtă dintr-o altă lume.

Vestea cea mai bună e că în 2018 chiar culoarea verii e cea care te face să pari bogată. Dacă vrei să vezi care este nuanţa ce acţionează precum o pompă ce îţi umple (imaginar, din păcate) contul bancar în ochii celorlalţi, descoper-o în rândurile de mai jos!

Culoarea verii 2018, cheia unei apariţii de milioane

Şi la propriu, şi la figurat! Despre cine este vorba? Despre terracotta! O combinaţie între portocaliu, maro şi tonurile de rugină, terracotta are acea căldură ce aminteşte de nuanţele de pământ şi care strigă din toate puterile „scump”. De ce e însă atât de exclusivistă? Ei bine, terracotta nu e la fel de ostentativă ca roşul, dar nici la fel de zgomotoasă precum portocaliul, temperându-l pe acesta cu un strop de cafe au lait. Nu în ultimul rând, culoarea verii 2018 nu are nimic din banalul maroului, deşi împrumută personalitatea blândă a acestuia. Cu alte cuvinte, e un ideal!

rochie terracotta

Sursa foto: Pinterest

Dacă nu te-au convins argumentele de mai sus, află că terracotta arată perfect alături de o piele bronzată. De ce ar contribui acest aspect la succesul ei „financiar”? Deoarece pielea sărutată de soare ne duce cu gândul la vacanţe, care rimează, în mentalitatea noastră, cu banii. Cine spune că lumea culorilor nu poate fi interpretată prin regulile psihologiei?

rochie terracotta mare

Sursa foto: Pinterest 

Iar dacă mai ai nevoie de încă un motiv, află că terracotta emană exotism prin toţi porii. Fiind într-o opoziţie completă cu banalul, cu plictiseala, e de la sine înţeles că tot ce e diferit ni se va părea, într-o oarecare măsură, scump. Precum o croazieră pe o mare îndepărtată!

Cum porţi culoarea verii 2018, terracotta

Acum, că i-am descifrat „potenţa”, să vedem care sunt regulile ce ne apropie de ţinuta pefectă! Culoarea terracotta e uşor de purtat, atât timp cât rezişti tentaţiei de a exagera. Precum tot ce e scump, nu are nevoie de prea multe artificii pentru a străluci: aceasta e principala lecţie de care ar trebui să ţii cont.

Foarte important e modul de asortare cromatică a culorii noastre vedetă de azi! Sfatul nostru? Fereşte-te de combinaţiile nebune! La baza unei imagini ce respiră bogăţie stau simplitatea şi rafinamentul, nu imaginaţia dusă la extreme! De aceea, e vital să combini terracotta cu accente la fel de elegante, precum nude-uri, camel, cafe au lait, alb, negru, tonuri pastelate dulci.

rochie scurta terraccota terracotta cu negru

Sursa foto: Pinterest 

Sursa foto: Pinterest 

   

camasa terracotta cu pantaloni albi

Sursa foto: Pinterest 

salopeta terracotta cu pasteluri

Sursa foto: Pinterest 

Mai departe, acordă o atenţie deosebită materialelor! Terracotta arată pur şi simplu incendiar pe mătase, catifea, brocart, texturi nobile. Nu ţi se pare că ţinuta de mai jos respiră bogăţie prin toţi porii?

rochie satin terracotta

Sursa foto: Pinterest 

O altă modalitate de a impresiona prin intermediul culorii verii 2018 este purtând un deux-pièces extrem de rafinat. Dacă apelezi la piele (ecologică, bineînţeles), la o geantă statement şi la botine, vei vedea cum îţi câştigi intrarea în orice club.

deux-pieces din piele terracotta

Sursa foto: Pinterest 

Însă de departe cea mai stylish modalitate de a purta terracotta în vara 2018 este pe o rochie lungă, fluidă, romantică, parcă desprinsă din poveşti: vei arăta exact ca o prinţesă care şi-a părăsit palatul pentru a se pierde puţin printre muritorii de rând.

rochie lungă terracotta

Sursa foto: Pinterest 

Terracotta va arăta perfect şi pe o fustă maxi, plisată, ce respiră acelaşi romantism. Procedează şi tu precum Miroslava Duma şi combină cu tonuri neutre şi culori din aceeaşi familie.

fusta lunga terracotta Miroslava Duma

Sursa foto: Pinterest 

Pantalonii în accente de terracotta sunt o alegere mai puţin comună, dar care poate fi, la rândul ei, victorioasă. Fie scurţi, fie lungi, ei trebuie musai purtaţi cu o cămaşă albă şi elegantă. Păstrează un ton minimalist sau elegant dominant în restul outfitului: e dovada certă a faptului că nuanţa verii 2018 nu se joacă!

pantaloni terracotta

Sursa foto: Pinterest 

Însă, aşa cum am mai spus, articolul vestimentar preferat de culoarea verii 2018 este rochia. Apelează la un model petrecut, combină cu accesorii în tonuri de nude, surprinde-te într-o imagine din vacanţă şi inimioarele vor curge nestingherite pe Instagram!

rochie terracotta

Sursa foto: Pinterest  

Greşeli pe care le comiţi când porţi terracotta

În ciuda faptului că e atât de uşor de asortat, sau poate tocmai din acest motiv, terracotta poate ajunge în mod involuntar protagonista unor outfituri eşuate. E parcă şi mai păcat atunci când ştii ce potenţial are şi cum i l-ai ruinat, aşa că evită cu orice preţ să comiţi greşelile de mai jos!

Porţi terracotta cu itemuri casual. După cum ai văzut, terracotta imprimă un aer scump oricărui item pe care e suprapusă, aşa că e destul de dificil să o dai în bară din acest punct de vedere. Însă nici măcar aura ei luxuriantă nu va reuşi să scoată din anonimat articole vestimentare casual, care nu au nimic special. Este motivul pentru care combinaţia cu o cămaşă fără formă şi sandale simple, fără talpă, ar trebui interzisă.

tinuta cu pantaloni si camasa

Sursa foto: Pinterest  

Asociezi terracotta cu salopete largi sau culori puternice. În primul rând, lookul de mai jos ne aminteşte mai degrabă de ceea ce poartă fetele din „Orange Is the New Black” decât de măreţia tonurilor de terracotta. Iar atunci când asociezi culoarea şi cu vibraţiile scânteietoare ale unei perechi de saboţi viu coloraţi, rezultatele vor fi şi mai dramatice.

tinuta cu salopeta

Sursa foto: Pinterest  

Terracotta e, din fericire pentru noi, culoarea verii 2018! Cumpără cât de repede poţi măcar un articol vestimentar în această culoare şi bucură-te de capacitatea sa de a conferi un look „scump”!

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!