1010 - Totul despre numărul Îngerului, portalul spiritual nevăzut din viețile noastre

1010  - Totul despre numărul Îngerului, portalul spiritual nevăzut din viețile noastre

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Se spune că îngerii sunt în jurul nostru tot timpul, dar nu comunică întotdeauna cu noi în moduri simple sau clare, ușor de interpretat și de înțeles. De cele mai multe ori, îndrumarea îngerească vine prin  semne misterioase, coincidenețe neobișnuite și sicronicități, pe care trebuie să le privim cu atenție pentru a le pătrunde sensul. Îngerii sunt ființe cerești ce există într-o lume cu o frecvență vibrațională mai mare decât tărâmul nostru fizic, de aceea nu pot interfera cu evenimentele din viețile noastre într-un mod direct. 

cer ingeri

Dar o pot face prin numere și există o strânsă legătură între angeologie, știința îngerilor și numerologie. Îngerii îți pot comunica mesaje prin secvențe numerice pe care le poți observa oriunde în jurul tău, de la ceas la telefon, de la casele de marcat la panourile din aeroport. 

Numerele îngerilor sunt cele repetitive

Trebuie să fii atent mai ales la numerele cu secvențe repetitive, pentru că atunci când îți apar frecvent în cale sunt, mai mult ca sigur, semnale angelice. Numerele asociate îngerilor sunt cele care se repetă, mai ales dacă au în structura lor numărul 1. De exemplu, dacă te uiți adesea la ceas și este ora 1:11 sau 11: 11 ori observi mereu secvențe repetitive ce cuprind numărul 1, pe carduri, ecrane sau bonuri, îngerii încearcă să-ți transmită un mesaj, să te avertizeze asupra unui lucru sau să îți comunice o veste din ceruri. 

Una dintre cele mai puternice combinații angelice este 1010, care reprezintă un adevărat portal spiritual, cu multiple semnnificații pentru viața ta. Deci, dacă începi să observi pretutindeni această secvență numerică, este vremea să-i cunoști sensurile secrete. 

Numărul cu o vibrație angelică supremă

În numerologie, știința secretă a numerelor, fiecare cifră poartă o încărcătură energetică, o vibrație mistică pe care o transmite în Univers. Această frecvență vibrațională este similară aceleia cu care rezonează îngerii și alte ființe celeste. În vreme ce mintea noastră este captivă pe tărâmul materiei, îngerii pot transmite doar mesaje energetice, de aceea numerele reprezintă o punte între noi și aceste ființe divine. 

Printre numere, 1 are un statut cu totul special, fiind încărcat de o energie extrem de concentrată, asemeni punctului primordial din care s-a născut lumea. Atunci când este asociat cu 0, numărul vidului plin de potențialitate, al forțelor latente ale Universului, se creează un adevărat portal energetic, care, asemeni unei găuri negre, ne poate propulsa către alte dimensiuni cosmice. 

Secvența dublată 1010 deschide, efectiv, o cale de comunicare între ființa umană și protectorii din Ceruri. Printr-un astfel de portal putem primi mesaje de încurajare și susținere din partea îngerilor, avertismente legate de destin sau revărsări de forță care ne ajută să ne păstrăm pozitivi și să înfruntăm orice dificultate a vieții. 

Numărul 1010 poartă vibrații energetice duble

1010 poartă vibrațiile energetice ale ambelor numere de forță, 1 și 0. Numărul 1 este cel mai pozitiv dintre toate, cel al conducătorului, deschizătorului de drumuri și al noilor începuturi. Numărul 0 are vibrația energetică de la originea Creației, fiind asociat cu eternitatea și cu Ființa Supremă care a adus lumina în Univers. 

Prin asociere, cele două numere vorbesc despre puterea transformativă pe care mintea noastră o are asupra materiei, despre capacitatea de a ne focaliza gândurile și a da viață dorințelor noastre. 1010 reprezintă, totodată, un  portal prin care energia noastră pozitivă, compasiunea care atinge sufletele, pătrund în lume și alină ființele din jurul nostră. 

1010 este portalul unde forța umană și cea angelică se întâlnesc, iar noi primim împuternicire din partea mesagerilor divini pentru a schimba lumea, pentru a experimenta iubirea, bucuria și deplinătatea vieții. 

femeie magic

Numărul 1010 încheie un ciclu și aduce vindecarea

O altă semnificație profundă atunci când vezi peste tot numărul 1010 este că ceva urmează să se încheie în viața ta, în special o suferință sau o perioadă de criză. 10 semnifică sfârșitul unui ciclu, iar atunci când este dublat întărește pecetea pusă deasupra lucrurilor vechi, permițându-ți să pornești pe o cale nouă, curată, cu inima complet vindecată. 

Atunci când apare număarul 1010, vei ști că îngerii îți transmit mesaje de iubire și încurajare, că te asigură că vor fi mereu alături de tine pe noul tău drum. Vei simți o imensă creativitate, inspirație și vei fi, pur și simplu, împins către succes de îngerul tău păzitor. 

Dacă vezi pretutindeni numărul 1010, ia-l ca pe un semnal că trebuie să-ți activezi optimismul, să-ți păstrezi mintea într-un climat pozitiv și să accepți orice vine în viața ta, chiar și lucrurile mai puțin plăcute. Trebuie să știi că vei fi protejat continuu pe parcursul călătoriei tale.

Numărul 1010 este un simbol al sincroncității, al acelor conicidențe magice, care joacă un rol crucial în viața ta. Dacă vei înțelege pe deplin mesajele pe care îngerii ți le trimit, privind foarte atent în jurul tău atunci când întâlnești numărul 1010, vei avea parte de adevărate repere care te vor conduce pe o cale a iluminării și a împlinirii personale. Datorită sincronicităților, mintea noastră se conectează cu Universul, activând modul primordial prin care putem primi mesaje din partea Divinității. 

Numărul 1010 și iubirea

Numărul angelic 1010 este asociat și cu Flăcările Gemene, acele suflete care se completează și sunt menite să fie împreună dincolo de timp și de spațiu. Dacă ești în căutarea iubirii perfecte și începi să vezi acest număr din ce în ce mai des, este posibil să primești un mesaj că ești pe calea cea bună.

Universul comunică cu tine, iar numerele sunt o confirmare și o reflecție a corectitudii alegerilor și intuițiilor tale. Mesajul lui 1010 este să privești foarte atent în jur, să pui cap la cap întâmplările sincrone și semnficative care au avut loc în ultima vreme în viața ta și să te lași condus către Locul Iubirii, acel punct în spațiu și timp unde îți vei întâlni marea dragoste. 

 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Superstiții din popor care-ți arată că un bărbat se gândește intens la tine
Superstiții din popor care-ți arată că un bărbat se gândește intens la tine
Test spiritual: de cate ori te-ai reincarnat?
Incepe quiz
Test spiritual: de cate ori te-ai reincarnat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (27)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.