swipe

5 cadouri nepotrivite de Crăciun

Pulovere de Crăciun

Cu toții am primit măcar o dată în viața noastră acele bluze cu fulgi de nea sau cu reni, roșii, verzi, largi, tricotate! Nu e tocmai ce ne așteptam să primim, dar trebuie să mimăm fericirea extraordinară pe care acel pulover NU ne-o provoacă în niciun fel. Ba mai mult, trebuie să îl și probăm, astfel încât cel/cea care ni l-a dăruit să aibă satisfacția că a făcut cel mai frumos gest din lume! NU mai faceți asta! NU mai cumpărați pulovere de Crăciun! Pe lângă faptul că nimeni nu vrea să se îmbrace în așa ceva, el poate fi purtat doar o dată pe an. În rest, va sta în dulap tot anul, încurcându-ne atunci când vrem să căutăm ceva.

5 cadouri nepotrivite de Crăciun

Produse de îngrijire

Seturile cu produse de îngrijire dăruite de Crăciun au devenit deja o tradiție. Nu există Crăciun în care să nu primim astfel de seturi! Dragile mele, nu mai faceți asta! Principalul mesaj pe care îl transmiți persoanei căreia îi dăruiești un astfel de cadou este că ar trebui să fie mai atentă la igiena personală. Or asta numai drăguț nu e! Produsele de îngrijire sunt o chestiune la fel de personală precum lenjeria intimă. Fiecare are produsele preferate, pe care le folosește în conformitate cu nevoile sale. Nu poți să vii tu și să îi sugerezi că ar trebui să folosească produsele pe care tu i le dai, pentru că nu știi ce îi trebuie cu adevărat! Nu numai că vei fi răsplătită cu un zâmbet fals atunci când vei face asta, dar fii sigură că produsele tale vor ajunge în primul tomberon.

5 cadouri nepotrivite de Crăciun

Coșuri cu mâncare

Poate părea un gest drăguț, dar cine mai are nevoie de mâncare atunci când mesele și frigiderele sunt încărcate? Te poți duce cu astfel de coșuri la case de bătrâni, la copii orfani sau la oameni nevoiași. Ei sigur vor aprecia gestul tău, deoarece nu își permit să-și cumpere vinuri și cozonaci scumpe. Însă, dacă oferi un astfel de dar unei persoane care are deja de toate, fii sigur că nu vei fi răsplătită cu aceeași recunoștință.

5 cadouri nepotrivite de Crăciun

Obiecte decorative

Obiectele decorative sunt la fel ca seturile cu produse de îngrijire. Fiecare are propriul stil în ceea ce privește interiorul casei sale. Nu poți veni tu cu extraordinara idee că acel bibelou sirenă s-ar potrivi de minune pe raftul bibliotecii sale din sufragerie. Pentru cei minimaliști, darul tău ar putea fi o adevărată durere de cap. Încearcă să te abții din a oferi astfel de daruri. Fiecare își cumpără singur decorațiunile preferate. Nu o da în bară cu un astfel de cadou!

5 cadouri nepotrivite de Crăciun

Nimic

Da, cel mai urât cadou pe care putem să-l primim de Crăciun este... nimic! Mai urât decât cadourile pe care le-am enumerat mai sus este să nu primești nimic. Până la urmă, gestul contează. Deci, chiar și cel mai mic dar va face diferența! Încearcă să cumperi ceva persoanei dragi, oricât de mic și de insignifiant  ți-ar părea acel lucru. Fii sigură că va aprecia că te-ai gândit la ea!

‹ Vezi si