Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
Back to School

5 zodii de femei pe care toată lumea le respectă

Duminică, 22.05.2016
de Andra Radu

Respectul se câştigă, nu se cere. Iar aceste zodii de femei reuşesc fără efort să facă pe toată lumea să se încline în faţa lor.

Femeie care zambeste

Berbec

Femeia Berbec este puternică şi inteligentă, dar are şi o sensibilitate care o face să se apropie cu uşurinţă de oameni. Este sinceră şi reuşeşte să îi facă pe ceilalţi să îşi dorească să îşi depăşească limitele. Când îşi propune ceva, nu se lasă până nu obţine şi nu îi place să ceară ajutorul celorlalţi. În general ajunge departe în viaţă şi o face prin forţe proprii. Este deschisă la lucruri noi şi nu îi judecă pe ceilalţi. Are un farmec aparte şi nimeni nu îndrăzneşte să o supere. Cei care o rănesc o fac, de obicei, pentru că sunt intimidaţi de ea.

Gemeni

Femeia Gemeni se adaptează în orice situaţie şi acceptă tot felul de oameni în jurul ei. Are foarte multă energie şi debordează de încredere în forţele proprii. Se plictiseşte uşor, dar pleacă din orice situaţie cu naturaleţe, fără să îi jignească pe cei din jur. Este o prezenţă pe care ceilalţi o caută şi o doresc constant. Îi place să fie înconjurată de oameni, dar nu îi suportă pe cei care se agaţă de ea. Îi intimidează pe oamenii care o cunosc, deoarece este foarte independentă şi dă impresia că nu are nevoie de nimeni.

Leu

Femeia Leu are o inimă uriaşă, dar îi place să pozeze într-o persoană rece şi arogantă. Nu lasă niciodată capul în jos şi păşeşte întotdeauna ca şi cum ar fi singura persoană din lume care are dreptate. În realitate nu are atât de multă încredere în ea, dar nu lasă niciun moment să i se vadă vulnerabilitatea. Ceilalţi o respectă şi vor să o aibă alături în viaţă. Chiar dacă este o persoană sensibilă, găseşte întotdeauna putere în momentele grele şi îşi duce singură luptele. Trece prin furtuni şi foc fără ajutor, iar asta îi face pe ceilalţi să o respecte.

Scorpion

Femeia Scorpion este foarte încrezătoare în forţele proprii şi nu dă dovadă în nicio situaţie de modestie. Se crede superioară şi nu cere niciodată ajutorul, oricât de greu i-ar fi. Chiar dacă pare o persoană rece, nu ezită să îi ajute pe cei vulnerabili şi chiar să le ia apărarea. Munceşte din greu şi ajunge întotdeauna acolo unde îşi propune.

Capricorn

Femeia Capricorn este încăpăţânată şi face întotdeauna ce crede ea că e bine. Nu are mulţi prieteni, pentru că are impresia că le ştie pe toate şi nu are nevoie de nimeni. Siguranţa pe care o are îi face pe ceilalţi să tânjească să o aibă aproape. Nu dă a doua şansă şi nu o interesează să fie pe placul oamenilor din jur.

Tu ce părere ai despre acest clasament al femeilor pe care toată lumea le respectă?

 

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (149)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!