Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

50 de urări de Anul Nou care îți vor face mai frumos începutul de 2019

Dana Ungureanu

Anul Nou se apropie cu pași repezi! Mai e puțin timp până la noaptea dintre ani, iar totul trebuie să fie perfect, de la ținuta de petrecere până la preparatele alese pentru masa festivă sau locația aleasă pentru a petrece până în zori alături de prieteni și familie.

Începutul anului 2019 este un motiv pentru a-ți face noi planuri, pentru a stabili obiective profesionale și pentru a te bucura de noile oportunități ce îți vor ieși în cale, însă, până atunci, îți propunem să te delectezi cu câteva urări de Anul Nou, perfecte pentru a le transmite celor dragi și care în mod sigur îți vor aduce zâmbete și bucurie.

sampanie si masa festiva de Revelion 2019

Revelionul este un bun prilej pentru a-ți exprima dorințele, recunoștința, dragostea și iubirea, dar și pentru a te bucura de cele mai frumoase momente în compania tuturor celor dragi.

Pregătește șampania și artificiile și nu uita că noaptea dintre ani este una magică!

Și pentru că este important să le transmiți cele mai frumoase gânduri prietenilor, colegilor sau șefilor, am selectat pentru tine cele mai frumoase urări de Anul Nou, astfel încât să nu uiți de nimeni în acest an.

Urări de Anul Nou

Fie ca Anul Nou să fie unul plin de farmec și să îți aducă numai bucurii. Multă prosperitate și iubire îți doresc, la mulți ani!

Fie ca acest an să îți ofere posibilitatea să îți urmezi visurile, să îți aducă dragoste cât cuprinde și fericire necondiționată. Un An Nou fericit!

Cu ocazia noului an, îți doresc să ai parte de viață lungă, de tot ceea ce este mai frumos, de sănătate și multe bucurii. La mulți ani!

Fie ca Anul Nou să îți aducă recunoștință și iubire, deoarece suntem cu adevărat norocoși că vom avea parte de un nou început, de o a doua șansă. Îți doresc un An Nou cât mai plăcut!

Anul Nou este un bun prilej pentru a fi mai buni, mai iubitori și mai sinceri. Să avem parte de clipe mai bune și mai frumoase și de un an cât mai fericit!

Fie ca întotdeauna să fii ghidat de dorințe și de stele! Îți doresc să ai un an cât mai prosper. La mulți ani!

Nu destinația este importantă, ci călătoria. Îți doresc să te bucuri în fiecare zi de aventura vieții tale și să ai parte de cele mai frumoase lucruri. La mulți ani!

ceas care se apropie de 12 noaptea

Poate că distanța ne desparte prea mult uneori, însă vei fi mereu în inima mea. Să ai un An Nou plin de sănătate, iubire și abundență. La mulți ani!

Îți doresc să ai parte de cât mai mult noroc și de un viitor luminos. Să ai un an cât mai prosper! La mulți ani!

Lasă în urmă grijile și supărările anului care tocmai a trecut și lasă loc pentru cele mai minunate momente din viața ta. La mulți ani!

Îți doresc ca în anul 2019 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăție, 8.760 de ore de înțelepciune, 525.600 de minute de distracție și, în final, 31.536.000 de secunde petrecute alături de persoană pe care o iubești!

Nu îți doresc ca Noul An să îți aducă în dar îndeplinirea tuturor visurilor, ci să ai puterea de a le face față atunci când se vor împlini. Să ai parte de tot ce e mai bun în viață!

Nou este anul ce vine, noi sunt visurile noastre, noi sunt dorințele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Dacă simți că nimeni nu-ți vrea binele, uită-te pe cer, numără toate stelele, este binele ce ți-l vreau eu. La mulți ani și un An Nou fericit!

Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulți Ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visurile noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii frumoase tot anul! La mulţi ani 2019!

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite!

Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Sărbătoarea Crăciunului să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri! La mulți ani!

Descoperă, învață cu adevărat să crezi în frumos, trăiește sentimentul de împreună, alături de cei dragi!

Trăiește un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ți vocea sufletului, alungă frigul din el, fii deasupra liniștii create de dansul fulgilor de nea. Sărbători fericite și un An Nou de poveste!

2019 este la ușă, așa că ține minte: viața-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ți întrebări, iartă repede, iubește cu adevărat, râzi fără reținere și nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeșți sau să simți. La Mulți Ani 2019!

imagine pentru felicitare de anul nou

Să fii mereu tânără, frumoasă și cu același spirit vesel! Să nu ne uiți nici la 100 de ani! Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite!

Tot ce-ți doreșți, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește!

Un La Mulți Ani plin de emoții, îți doresc succes pe toate planurile vieții!

Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare… La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2019!

Un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! La mulţi ani 2019!

Fie ca toate visurile pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

Fie ca Noul An să-ți aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. La mulți ani!

Anul ăsta care vine să îți fie numai bine! La mulți ani!

Acum, la cumpăna dintre ani, îţi urez un sincer: „La mulţi ani!”. Zile lungi şi fericite! Toate dorinţele să fie împlinite în Noul An fericit.

Fie ca cea mai bună zi din anul trecut să fie cea mai rea în anul acesta! La mulți ani!

Pentru vremurile bune, recunoștință,

Pentru cele rele, multă speranța,

Pentru fiecare zi, o dorința

Și mereu, mereu, fericire.

Un an nou fericit!

La mulți ani!

Fie ca Noul An să-ți aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULȚI ANI!

Cu speranţa că Anul Nou va fi mai bun decât bătrânul 2019, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să te însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!

Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să îți călăuzească paşii în Noul An! La mulţi ani!

Fie ca sărbătorile de iarnă să îți aducă liniște sufletească, multă binecuvântare și iubire! Un An Nou alături de cei dragi și apropiați sufletește. La Mulți Ani!

Îți doresc un An Nou plin de bucurie, distracție, iubire cât cuprinde și sănătate. La mulți ani!

Îți doresc cât mai mult noroc în noul an și să lăsăm în urmă anul care tocmai a trecut. Un An Nou prosper și bogat îți doresc! La mulți ani!

Îți doresc ca noul capitol din viața ta să fie mai bun decât cel care tocmai a trecut. La mulți ani!

Fie ca Anul Nou să îți îndeplinească toate dorințele și să te ajute să îți îndeplinești toate obiectivele! Îți transmit cele mai calde gânduri și urări, la mulți ani!

Anul Nou este un bun prilej pentru a sărbători cu prietenii și cu familia, așa că îți doresc să ai parte de cele mai minunate clipe. La mulți ani!

Îți doresc ca anul care vine să fie plin de abundență, fericire, noroc și sănătate pentru tine și toți cei dragi. Să îți îndeplinești toate visurile și să ai parte de un an fantastic. La mulți ani!

Anul Nou să îți aducă sănătate și puțină muncă, să fii bună și iubită, să ai o viață fericită și mulți bani. Dacă o să ai, și la alții o să dai! La mulți ani!

Fie ca iubirea, înțelepciunea, încrederea și generozitatea să îți călăuzească pașii în noul an! La mulți ani!

Noul An să îți fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire și, nu în ultimul rând, sănătate! La mulți ani!

Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îți doresc o viață împlinită și fericită! La mulți ani!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!