Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi fecale: cosmarul urat mirositor

Iris Prodan

Un lucru putem spune clar și răspicat despre vise: sunt anapoda! Chiar dacă totul este roz și frumos în ele, pot să îți dea lumea și somnul peste cap pentru că nimic nu se leagă, nimic nu este firesc în vis. Și ce poate fi mai derutant decat un vis urât...mirositor? Să aflăm împreună ce înseamnă când visezi fecale, probabil cel mai neplăcut vis pe care îl poți avea!

Ce înseamnă când visezi fecale?

Un coșmar te poate neliniști, dar visul despre care vorbim aici este mai curând neplăcut decât amenințător. Interpretarea lui depinde de ce se întâmplă cu tine în acel vis. Spre exemplu, dacă te visezi în baie, așezat pe WC, se spune ca vei cheltui mulți bani în perioada următoare încercând să ai grijă de sănătatea ta. Așadar, vin vremuri cu multe cheltuieli și vizite la medici.

Însă ce înseamnă când visezi fecale? De exemplu, că ești pe cale să cazi într-o groapă cu mizerie? Sună oribil, dar există oameni care au trăit astfel de vise care prevestesc intrarea într-o situație dificilă, în care te vei simți legat, închis și rămas fără putere pentru a ieși. De asemenea, dacă te trezești amintindu-ți un vis în care simțeai un miros apăsător de fecale, înseamnă că vei primi în curând o amendă sau, dacă ești însărcinată, este semn că trebuie să fii foarte atentă și să-ți protejezi pruncul.

Dacă ai probleme cu banii și ai avut un vis cu rahat (la propriu și la figurat), ar trebui să iei acest lucru ca pe un semnal de alarmă. Înseamnă că este timpul să realizezi că tu ești motivul problemelor respective și că va trebui să faci niște schimbări pentru a-ți reveni din punct de vedere financiar.

Ce înseamnă când visezi fecale: o schimbare în viaţa ta

Pe de altă parte, atunci când vine vorba de ce înseamnă când visezi fecale în care calci, accidental, pe stradă, interpretarea cea mai comună este aceea că ar trebui să faci un lucru de care nu erai sigur până atunci. Dacă voiai să îți schimbi locul de muncă, dacă voiai să te muți sau să faci o schimbare de orice fel în viața ta, dar nu știai dacă decizia este sănătoasă, visul cu fecale este, culmea, de bun augur. Ar trebui să începi să planifici schimbarea!

ce înseamnă când visezi fecale-femeie dezgustată

Dacă în visul tău iei în orice fel contact cu fecalele, înseamnă că există trăsături personale pe care tu însăți le vezi ca fiind rele, murdare. Dacă până și tu consideri că acele aspecte sunt negative, nu te mai întreba ce înseamnă când visezi fecale. Răspunsul este clar: ai nevoie să elimini răutatea cu care te-ai molipsit. Ia-ți câteva momente să îți dai seama ce anume nu-ți plăcea la tine și „curăță" acel lucru.

Cu ce ar trebui să asociem aceste vise

Excrementele sunt asociate cu rușine, bani sau agresivitate. Atunci când această imagine urâtă îți apare în vis înseamnă că subconștientul încearcă să-ți transmită un mesaj important și anume acela că este timpul pentru o reevaluare a ceea ce ești.

Așadar, dacă te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când visezi fecale, iată că acest vis semnalează nevoia de schimbare, de reflexie asupra lucrurilor negative din viața ta și de rezolvare a problemelor financiare sau de atitudine prin care treci.

Află și ce înseamnă când visezi că îți cad dinții sau ce înseamnă când visezi păduchi?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (395)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!