Nu Skin

Cel mai mare eveniment beauty din Sud-Estul tarii isii deschide portile in statiunea Mamaia

Marţi, 21.05.2013
de Diva Hair
Organizat in premiera, la nivel regional, in Romania, SEB Esthétique este un eveniment modern, actual, interactiv si complex, dedicat profesionisitilor din segmentul beauty - cosmetica, ingrijire corporala si hair-style, cat sii publicului larg, aflat in cautarea celor mai noi produse si servicii din acest domeniu.

In fiecare dintre cele trei zile ale expozitiei, vizitatorii vor intra in contact cu cele mai noi produse, tehnologii, oferte sii tendinte din domeniu si vor putea achizitiona, la preturi extrem de atractive, produse comercializate exclusiv in saloane.

Dinamica si inovatie - concepte cheie ale evenimentului

Tematica variata pe care o ofera SEB Esthétique reprezinta unul dintre punctele forte ale acestui eveniment de tip show & sale, la care se adauga un calendar dens de demonstratii, realizate de profesionisiti, intr-un spatiu special amenajat. Astfel, in cadrul Events Corner, stilisiti renumiti din tara si din strainatate vor realiza demonstratii de machiaj profesional, nail design, hair-style, tratamente faciale, de intretinere corporala, dar si workshop-uri tematice, concentrate asupra celor mai actuale subiecte din domeniu.Zeci de producatori, distribuitori, importatori, retaileri de produse, mobilier si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala, hair-style, make-up, alaturi de specialisti din fiecare domeniu de activitate al industriei de infrumusetare, al segmentului wellness-spa si nutritiei BIO, vor prezenta, atat publicului larg, cat si reprezentantilor saloanelor, centrelor SPA si clinicilor, cele mai inovative tehnologii, proceduri si tendinte din domeniul beauty.

In cadrul SEB Esthétique vor avea loc: lansari de produse si inovatii in beauty & lifestyle, sfaturi si diagnosticari gratuite oferite de specialistii participanti la eveniment, tombole si concursuri cu premii generoase.

Un alt element de noutate cu care SEB Esthétique isii asiteapta vizitatorii este Job Corner, locul in care se intalnesc cererea si oferta de munca din domeniu. Fiecare companie participanta la eveniment isi poate prezenta oferta de locuri de munca in cadrul Job Corner, ce are ca scop indrumarea vizitatorilor care doresc un job in domeniu.

Cadrul ideal pentru profesionisitii din domeniul beauty

Pentru expozanti, SEB Esthétique este un prilej desavarsit de a stabili noi contacte importante, de a incheia parteneriate, reprezinta platforma ideala pentru realizarea schimbului de informatii si pentru descoperirea celor mai inovatoare si exclusiviste produse, accesorii si tratamente profesionale destinate infrumusetarii si sanatatii.
In plus, SEB Esthétique este un eveniment extrem de atractiv prin prisma locatiei si perioadei de desfasiurare - statiunea Mamaia, la debutul sezonului estival le ofera participantilor deschiderea catre o piata foarte larga sii oportunitatea atingerii precise a unui segment de public atractiv si nou, concentrat intr-o regiune cu o putere financiara deosebita.

SEB Esthétique reprezinta o imbinare intre pragmatismul afacerilor si nota aparte in care fiecare dintre noi se bucura de spectacolul Frumusetii!


Program de vizitare:

Vineri, Sambata: 10.00 - 20.00
Duminica: 10.00 - 16.00

www.seb-esthetique.ro  
www.facebook.com/sebesthetique 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!