Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Cele mai atrăgătoare nume de fete

Miercuri, 08.02.2017
de Mihaela Onofrei

Deși am crede că numele noastre sunt doar niște nume, vom rămâne dezamăgite. Se pare că unele nume transmit ceva atunci când sunt pronunțate, iar acest lucru nu depinde doar de experințele anterioare pe care le avem cu purtătoarele acestor nume. Numele pot transmite și anumite energii și stări atunci când le auzim. De cele mai multe ori, există anumite tipare ce apar în cadrul numelor. 

Un studiu a arătat că unele nume pot fi și atrăgătoare, iar bărbații sunt seduși doar când le aud. Dacă ești deja curioasă să afli dacă numele tău se află pe listă, iată care sunt cele mai atrăgătoare nume, potrivit bărbaților!

Alex – deși se spune că este un nume de băiat, fetele ce poartă acest nume pot fi la fel de bătăioase ca băieții, dar și grațioase în același timp.

Alis – Alis te duce cu gândul la cântecele de leagăn, la un albastru deschis, la serenitate. Alis este un nume dulce și perfect, iar posesoarele acestuia sunt niște fete de nota 10.

Alma – înseamnă „fecioară”, iar dacă ne gândim la cuvântul în spaniolă, înseamnă „suflet”. Posesoarele acestui nume sunt foarte sufletiste și apropiate de oameni.

Amalia – Amalia este ca o floare. Este enigmatică și harnică precum numele ei. Acest nume suav este precum o melodie, iar posesoarea acestuia este o adevărată artistă.

Andreea – Acest nume îți inspiră încredere și curaj. Este un nume armonios și echilibrat. Persoanele ce poartă acest nume au o dorință puternică pentru viața de familie și pentru stabilitate.

Ana – Șarmul Anei te face să crezi că este cea mai drăguță ființă de pe pământ. Deși uneori este neîndemânatică, ea este cea lângă care vei vrea să îți vezi copiii crescând.

Bella – Înseamnă „frumoasă” în italiană, dar deja știai asta, nu? Este un nume care îți spune prin traducerea lui tot ce trebuie să știi despre acea persoană.

Bianca – Bianca este cu siguranță Queen Bee, mai ales că toți prietenii o strigă „Bi” sau „Bia”. Este o persoană extrem de focoasă, de un șarm care te șochează și te intrigă în același timp.

Cara – Este un nume irlandez și înseamnă „un prieten”. Purtătoarea acestui nume este o persoană extrem de sociabilă și de caldă.

Cătălina – Înseamnă „servitorul altarului”. Toate fetele care poartă acest nume sunt nonconformiste, dar credincioase în același timp. Mereu te surprind cu amabilitatea lor.

Caterina – Acest nume ascunde un contrast: deșteaptă și sofisticată în același timp. Caterina este fata frumoasă despre care nimeni nu ar crede că are un creier sclipitor.

Claudia – Acest nume de origine germană a fost purtat de Sfânta Claudia, mama celui de-al doilea Papă, Linus. Claudia este un nume cald ce îți transmite energie pozitivă.

Elena – Acest nume clasic ascunde o persoană care știe să se distreze în cele mai neobișnuite feluri. De asemenea, acest nume inspiră putere și teamă. Cu toții am auzit de Elena din Troia, nu-i așa?

Eleonora – Acest nume are sonoritate, puțin piper și clasă! Deși ți se pare că acest nume ascunde o persoană cuminte și silitoare, atunci trebuie să o vezi neapărat cum se comportă când e acasă!

Elizabeta – Acest nume este respectabil și regal, în ciuda faptului că purtătoarele acestuia sunt oricum, dar numai niște domnișoare nu.

Ema – Stone, Watson, Roberts. Cu atât de multe nume faimoase, sigur ești în centrul atenției atunci când cineva îți pronunță numele.

Eva – Acest nume este foarte apreciat în Germania și înseamnă „viață”. Eva este la fel de obraznică precum cea din Biblie.

Felicia – Este ceva ciudat și misterios la Felicia. Poate că este un spion sau poate doar cineva care este foarte bun la păstrat secretele. Deși nu ești capabil să ai încredere în ea, sigur vei apărea ca un cățeluș atunci când te va chema.

Gabriela – Gabriela este un nume curat și clar. Acesta îți inspiră încredere și stăpânire de sine, dar și credință.

Iasmina – Acest nume te duce cu gândul la frumoasa prințesă din Aladdin. În viața reală, posesoarei acestui nume nu se îndepărtează prea mult de tiparul poveștii.

Laura – Laura probabil poartă malete și bea suc de portocale. Deși pare o persoană plictisitoare, ea are multe talente ascunse.

Lili – Nimic mai scurt și mai drăguț! Acest nume îți inundă simțurile cu un parfum suav de flori.

Lucia – Lucia te duce cu gândul la Marea Mediterană și te și imaginezi cu ea pe un iaht ancorat într-un port italienesc luând cina la apus de soare și mâncând scoicile pe care le-ați adunat.

Matilda – Înseamnă „putere de bătălie”. Scopul acestei fete este să te enerveze și apoi să te facă să te întorci la ea pentru a te calma. Destul de isteață, nu-i așa?

Monica – Înseamnă „nesigur”. Monica este la fel de nesigură în viața reală precum este și numele ei. Să nu te miri dacă într-o zi o vei vedea cu o carte de medicină în mână, iar în a doua zi, cu o carte de limba chineză.

Natalia – Dacă nu ai întâlnit-o pe Natalia încă, stai liniștit! Odată ce îți va apărea în cale, nu vei fi dezamăgit.

Nina – Nina nu poartă machiaj și ascultă melodii de care niciodată nu ai auzit. Oricine își dorește să aibă o Nina în viața lui!

Olivia – Nu, nu are nicio treabă cu măslinele! Olivia este un nume ce denotă tărie, dar și puritate! Literele rotunde fac din acest nume unul complet.

Rahela – Rahela este numele vecinei pe care toată lumea o dorește. Oricine vrea să se stabilească la casa lui cu o fată pe nume Rahela, cu câțiva câini și cu un gărduleț drăguț în fața casei.

Silvia – Înseamnă „pădure”. Silvia este o fată nonconformistă, chiar sălbatică (în sensul bun al cuvântului), căreia îi place să trăiască la limită și care nu ia viața foarte în serios.

Sofia – Nu te aștepta să fie vreo zeiță a înțelepciunii. Pentru Sofia, cele mai importante lucruri în viață sunt bronzul de invidiat, câinele ei și colecția de genți.

Valentina – înseamnă „sănătos” și „puternic” și este un nume foarte comun în Argentina. Sănătatea în cazul acestor fete nu este doar la nivel fizic, ci și la nivel mental. Felul lor de a gândi sigur te va face să te îndrăgostești de ele!

Zoe – Lui Zoe îi plac smokey eyes și tablourile colorate și are o colecție de jachete din denim. Dacă ești drăguț cu ea, te poate lăsa să le probezi.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!