Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Cele mai bune filme psihologice din 2017

Joi, 26.01.2017
de Alexa Galgau

Anul 2017 se remarcă în special printr-o abundență a filmelor de acțiune - în special a celor cu supereroi -, dar printre picături putem prinde și niște producții psihologice, care ne impresionează prin sensibilitatea lor.

Iată care sunt cele mai bune filme psihologice din 2017!

Filme psihologice în 2017

Before I Fall

Ce ai face dacă ai avea doar o zi pentru a schimba totul legat de viața ta? Samantha Kingston are o existență perfectă: prieteni buni, un iubit perfect și un viitor care se arată a fi strălucit. Însă, într-o singură secundă, totul se schimbă, iar Sam se trezește fără un viitor, singura ei șansă fiind aceea de a retrăi aceeași zi de nenumărate ori și de a încerca să schimbe ceva. Pe măsură ce începe să elucideze misterul unei vieți deraiate brusc, ea ajunge să descopere secretele prietenilor ei și să afle că o singură zi are puterea de a schimba totul, nu doar în viața ei, ci și în viețile celor apropiați.

A Dog's Purpose

Chiar dacă acest film este cu animale, el are o latură psihologică pe care nu trebuie să o ignorăm. Această poveste frumoasă ne arată cum este viața văzută prin ochii unui câine, care, prin observarea oamenilor din jurul său, ajunge să își descopere propriul scop pe lume: acela de a readuce zâmbetul pe buze bipezilor din jur și de a-i ajuta să se bucure din nou de lucrurile mărunte. Este un film emoționant și amuzant în același timp, care ne ajută să înțelegem care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață.

The Circle

Emma Watson reușește încet, încet să se desprindă de asocierile cu franciza „Harry Potter” și să „probeze” roluri tot mai variate, care îi aduc tot mai mult respect în lumea cinematografică. „The Circle” este un film psihologic științifico-fantastic bazat pe bestsellerul internațional scris de Dave Eggers. Mae are o ascensiune rapidă într-una dintre cele mai mari companii de tehnologie și social media din lume și este încurajată de fondatorul acesteia să își trăiască viața într-o transparență totală. După scurt timp însă, devine tot mai evident că o viață privită mereu de alții este plină de pericole.

Murder on the Orient Express

Una dintre cele mai cunoscute scrieri ale Agathei Christie va mai avea parte de o ecranizare, care va apărea, cel mai probabil, spre sfârșitul acestui an. Detectivul Hercule Poirot investighează uciderea unui om de afaceri american într-unul dintre cele mai luxoase și cunoscute trenuri din lume: Orient Express. Dacă îți plac filmele psihologice cu crime și detectivi, acesta trebuie să se regăsească pe lista peliculelor de văzut în 2017!

T2 Trainspotting

Continuarea filmului „Trainspotting”, devenit deja unul clasic, apare în martie 2017, iar acțiunea lui se petrece cu 20 de ani mai târziu față de cea a primului film. Mark Renton se întoarce în singurul loc pe care îl poate numi „acasă”, iar aici este așteptat de Spud, Sick Boy și Begbie, dar și de alți „prieteni” vechi: melancolia, bucuria, răzbunarea, ura, prietenia, dorul, dragostea, autodistrugerea și pericolul.

Fă-ți timp să mergi la cinema când vor apărea aceste filme psihologice în 2017 și nu vei regreta!

Descoperă și care sunt filmele de comedie și filmele romantice must-see în 2017!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!