City Forest, evenimentul lunii mai in comunitatea smart urban a capitalei

Vineri, 25.03.2016
de Diva Hair
Locuitorii municipiului Bucuresti sunt invitati sa se bu­­cure de oportunitatea unui eveniment complex, care ofera un mix intre divertisment, ateliere interactive pentru adulti si copii, shopping si relaxare in natura.

City Forest este un concept care s-a nascut din dorinta de a evada, de a fugi de zgomot, intr-un cadru natural, accesibil bucurestenilor. Pe 7 si 8 Mai 2016, va invitam sa petreceti timp de calitate, in cadrul City Forest, o experienta unicat in Bucuresti.

De la an la an, orasul se umple de betoane si autoritatile ignora nevoia noastra de a fi inconjurati de spatii verzi. Asa ca noi va propunem sa cucerim cat mai multe spatii verzi si sa le transformam in spatii de relaxare.

Primele cinci editii ne-au ajutat sa cream o comunitate care sa se dezvolte prin arta si muzica, prin conexiune cu natura, prin activitati recreative menite sa ofere o alternativa de petrecere a timpului liber in inima orasului, la Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu, Nr. 46. Va asteptam cu zona de relaxare, in inima naturii, unde puteti sa va bucurati de aer curat, muzica in surdina, masaj de reflexoterapie si relaxare, jocuri si activitati distractive.

Editia Mai 2016 pregateste ateliere de dezvoltare personala, parenting, stil vestimentar, activitati pentru copii si concerte. Si pentru ca shopping-ul are rol terapeutic, pe parcursul celor doua zile organizam un targ de fashion in cadrul caruiai nvitam producatorii romani sa ia parte in calitate de expozanti. Inscrierile se fac la: contact@cityforest.ro sau la 0735522851- organizator Livia Tudorache. Mai multe informatii gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului

Cand veti trece pragul Casei Universitarilor, veti gasi un loc in care natura nu a fost influentata de ritmul dezvoltarii urbane. Aici veti petrece un weekend relaxat, printre oameni care iubesc aerul curat si mersul descult prin iarba. Aduceti si o patura sa va bucurati de iarba verde, de restul de ocupam noi. 

Partenerii media ai evenimentului: TheTrends.ro, Business Woman, Ziarul Ring, Kreatoria.ro, ZilesiNopti, InOras.ro, 24Fun, Salon TV, Fashion8.ro, Tarancuta Urbana, Stiricim.ro, PresaInBlugi. 

Sponsori: AVON, HARIBO. 

Va asteptam in padurea urbana, alternativa moderna de weekend!

#Entertainment #Shopping #NatureConnection

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!