Cosmetics Beauty Hair 2015, spectacolul inovatiei si al culorilor!

Luni, 28.09.2015
de Diva Hair

Toamna aceasta prinde viata si culoare la targul COSMETICS BEAUTY HAIR 2015! Aflata la cea de-a XXI- a editie, COSMETICS BEAUTY HAIR - expozitia internationala de produse si ehipamente pentru cosmetica, ingrijre corporala si coafura se desfasoara intre 1 si 4 octombrie, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

La COSMETICS BEAUTY HAIR 2015 participa cele mai importante companii din industria cosmetica si de infrumusetare, un domeniu dinamic si spectaculos care se dezvolta in fiecare an, aducand frumusetea si aspectul  glamour in lumina reflectoarelor.

Reunite in pavilioanele C1, C2 si C4, pe o suprafata expozitionala de peste 5500 metri patrati, 121 companii din Romania si din tari precum Turcia, Bulgaria, Pakistan, Polonia, Italia, prezinta ultimele tendinte in materie de hair-styling, ingrijire corporala si make-up.

Viziratorii targului se vor bucura de o gama variata de produse si tehnologii, dar si de evenimente conexe si demonstratii practice, reprezentand adevarate momente de spectaculozitate si ingeniozitate!

Asadar, intre 1 si 4 octombrie, culorile prind viata la ROMEXPO in cadrul unei manifestari cu multiple beneficii atat pentru clientul direct, cat si pentru agentii economici din acest domeniu. Produsele oferite la preturi promotionale doar pe durata targului, dar si posibilitatea de a gasi noi distribuitori sau de incheia parteneriate strategice, sunt numai o parte din avantajele oferite de editia 2015 a Cosmetics Beauty Hair.

Pentru mai multe informatii, viziteaza site-ul: http://www.expocosmetics.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!