Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum să le răspunzi celor care te întreabă de ce nu te măriţi

Marţi, 07.02.2017
„Mă concentrez pe carieră, pentru că asta e ceea ce fac oamenii în anul de graţie 2017”
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

„Mă concentrez pe carieră, pentru că asta e ceea ce fac oamenii în anul de graţie 2017”

Replica aceasta merită aruncată în faţa verişoarei căsătorită de la vârsta de 18 ani, care şi-a petrecut viaţa având grijă de copii. Nu considerăm că e nimic rău în acest stil de viaţă, atât timp cât înţelegi faptul că nu se aplică oricui!

O simţi deja, înainte să fie rostită: întrebarea pe care o primeşte orice fată care decide cu obstinaţie să rămână single, cel puţin în acte - „Dar tu de ce nu te măriţi?”. Chiar dacă, în societatea modernă în care trăim, celibatul deja nu mai este un fenomen neobişnuit, multe rude, prieteni sau cunoştinţe aparent preocupate se îngrijorează constant de starea pirostriilor tale.

Până şi femeile cel mai sigure pe ele simt o urmă de tulburare în faţa întrebării „tu de ce nu te măriţi?”. Chiar dacă sunt într-o relaţie fericită (şi mai ales dacă nu sunt), împlinite profesional şi cu un zâmbet larg pe faţă, care atestă că nu există pic de tristeţe sau frustrare în viaţa lor, tot experimentează un vag amestec de îngrijorare şi ruşine atunci când le este adresată infama întrebare.

Noi te asigurăm că nu este nimic în neregulă cu tine şi te ajutăm să le dai o mică lecţie celor care se amestecă nepoftiţi în viaţa ta. Află cum să le răspunzi celor care îți adresează această întrebare: „Dar tu de ce nu te măriţi?”.

Surse foto: IStock, pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!