Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Cum te afectează cea mai mare Superlună din acest secol

Luni, 07.11.2016
de Andreea Marinescu

Pe 14 noiembrie vei putea asista la unul dintre cele mai fascinante evenimente astronomice din ultimii 70 de ani: Superluna. Anul acesta ne răsfaţă cu nu mai puţin de trei evenimente de acest gen – primul a avut loc pe 16 octombrie, iar următorul, pe 14 decembrie, însă nu îţi vei dori să ratezi Superluna din 14 noiembrie. Atunci, satelitul nostru natural va părea cu 30% mai strălucitor şi cu un diametru cu 14% mai mare în comparaţie cu o Lună Plină obişnuită.

Conform NASA, următorul eveniment similar nu va mai avea loc până pe 25 noiembrie 2034, însă, dincolo de a fi un fenomen astronomic spectaculos, Superluna te poate influenţa şi din punct de vedere astrologic. Află ce efecte va avea asupra ta!

Ce este o Superlună?

Orbita Lunii nu este un cerc perfect, ci are o formă eliptică: aceasta este particularitatea care îi permite să se afle la diferite distanţe de Terra, influenţând modul în care apare pe bolta cerească. Atunci când se află la perogeu, punctul care marchează distanţa cea mai mică față de Pământ, Luna pare mai apropiată şi mai strălucitoare – este ceea ce numim o Superlună.

Cum te influenţează Superluna din 14 noiembrie?

Din punct de vedere astrologic, Superluna nu produce efecte diferite de o Lună Plină obişnuită, însă intensitatea cu care vor fi resimţite este mult mai intensă. Este momentul propice pentru a arunca o privire de ansamblu asupra vieţii tale şi să identifici aspectele care îţi împiedică evoluţia, deoarece Luna Plină tinde să marcheze încheierea unei etape.  
Profită de această conjunctură astrală pentru a analiza proiectele pe care le ai în derulare sau relaţiile interpersonale, astfel încât să poţi pune punct celor lipsite de perspectivă şi să începi o etapă nouă. Acordă-ţi puţin timp de reflecţie în seara zilei de 14 noiembrie, deoarece vei beneficia de un plus de claritate în gândire!

Care este zodia cea mai afectată de Superlună?

Fiecare semn zodiacal va putea beneficia de luciditatea adusă de Superluna din 14 noiembrie, dar fenomenul va avea o însemnătate cu atât mai profundă pentru nativii din zodia Taurului. Deoarece Superluna va avea loc în constelaţia Taurului, nativii acestei zodii vor resimţi un impact mult mai intens. Să îţi răsfeţi simţurile şi să transformi relaxarea într-o prioritate sunt cele mai inspirate lucruri pe care le poţi face pentru bunăstarea ta sufletească în această zi!

Problemele care stau la baza tumultului interior al Taurilor îşi vor găsi rezolvarea în activităţi meditative, aşa că profită de seara acestei zile pentru a face o plimbare în natură sau lucrurile care reuşesc întotdeauna să te detensioneze. Superluna creează contextul perfect pentru a-ţi pune gândurile în ordine, aşa că ţine anxietatea la distanţă şi refugiază-te în activităţile care îţi aduc linişte interioară!

Superluna din 14 noiembrie nu este însă singurul eveniment astronomic care poate avea un impact semnificativ asupra stării tale de spirit. Descoperă cum îţi pot influenţa fazele Lunii destinul şi află când îţi merge cel mai bine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!