DallesGO sezonul 10: GO business!

Redactor Divahair.ro

DallesGO, cea mai mare platforma de cursuri after work din Romania, a ajuns la sezonul aniversar cu numarul 10. Dupa 5 ani de la infiintare, DallesGO ataca zona business, cu noi cursuri creative si interactive.

"Zece este un numar care ne obliga. Ne obliga sa fim mai buni, sa ne depasim limitele si sa fim mai intelepti. Dupa 2000 de absolventi DallesGO putem spune ca viziunea noastra prinde contur si ca filozofia DallesGO de a aduce cei mai buni profesionisti din viata reala ca profesori care te ghideaza spre visul tau isi arata roadele. In acest sezon aniversar ne-am propus sa punem accentul pe dezvoltarea profesionala si personala", declara Cristian Banica, brand managerul DallesGO.

In premiera la DallesGO, scriitorul si bancherul american Peter Frank va sustine in limba engleza un curs de antreprenoriat si gandire critica in afaceri, oferind retete testate celor care vor sa isi imbunatateasca aptitudinile manageriale sau sa-si dezvolte un nou business. Raluca Georgescu si Andrei Radu, fondatorii G-PeC, cel mai important eveniment de comert electronic din Romania, au pregatit  un curs de e-commerce celor care vor sa deschida sau sa eficientizeze un magazin online. Teodora Metiu e gata sa potenteze prin sute de exercitii abilitatile in vorbire pentru a te face ascultat in orice context de Public Speaking.Oana Bulexa si Monica Jitariuc, duo-ul fantastic de la conducerea agentiei The Practice preiau fraiele cursului de PR, iar Matei Psatta, copilul teribil al online-ului romanesc este noul tau ghid pe taramul inca necunoscut al Social Media.

Andreea Raicu consolideaza in acest sezon colaborarea cu DallesGO, sustinand primul sau curs de Mindfulness. Pe durata a trei luni de zile, vedeta va face un exercitiu dificil de sinceritate, pentru a-i ajuta pe ceilalti sa iasa din zona de confort si sa traiasca in prezent.

Cursurile de Design Vestimentar si Cooking Around The World vor avea, incepand cu luna mai, noi module pentru Avansati.

Nu lipsesc din portofoliul nostru cursurile deja consacrate de Stilism si Tendinte in Moda (Incepatori - Irina Markovits, Avansati - Ovidiu Buta), Make-Up (Incepatori si Avansati -Nick Barna, PRO -Narcisa Simandan), Fotografie (Incepatori - Mihai Musceleanu, Avansati - Cosmin Gogu), Hairstyling (Geta Voinea), Marketing Online (Cosmin Nastasa), Actorie (Rares Andrici si Filip Ristovski), Personal Branding (Dana-Maria Andrei) si Interior Design (Incepatori - Ileana Raducanu, Avansati - Andreea Muresan).

Pe www.dallesgo.ro gasesti toate informatiile despre noile cursuri din portofoliu. Inscrierile se fac pe info@dallesgo.ro sau la telefon: 0769 041 711.

Articolul urmator În ce locuri din Europa să mergi toamna, dacă vrei să te bucuri mai mult de vară

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.