Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ea este stăpâna lumii! Ce femeie din zodiac are puterea de a controla tot

Vineri, 29.07.2016
de Andreea Baluteanu

Unele zodii se pot lăuda că sunt cele mai inteligente, iar altele se mândresc cu frumuseţea lor. Există însă o singură femeie care poate pretinde cu argumente valide că este stăpâna lumii, că va obţine tot ceea ce îşi doreşte şi că poate să îşi impună controlul asupra celor mai îndepărtate teritorii!

Află din rândurile care urmează cine este semnul astrologic care poate bifa cu succes pe lista de atribuţii dominaţia asupra lumii!

Nativa din Berbec, stăpâna zodiacului

O simplă privire aruncată asupra listei de calităţi a nativei Berbec este suficientă pentru a te convinge că are ascunsă în ea capacitatea de a stăpâni lumea! Berbecul, primul semn al zodiacului, este şi liderul suprem, înzestrat cu trăsături care îl plasează undeva sus, pe un piedestal inaccesibil celor din jur.

 

Apetitul pentru conducere este una dintre trăsăturile definitorii ale nativei. Dacă Leoaica este regina zodiacului, femeia Berbec este preşedintele care va fi ales în mod democratic, nu numai pe baza farmecului, cât mai ales pentru că posedă toate calităţile necesare.

Abilităţile de organizare completează perfect talentul de leadership al nativei. Ea va putea să jongleze cu sarcini diferite în acelaşi timp, va termina cele mai dificile activităţi până la ora 12 şi va putea să treacă facil la realizarea proiectelor personale, în timp ce colegii ei încă se mai luptă cu procrastinarea de dimineaţă.

Curajul şi hotărârea sunt alte calităţi care o propulsează pe nativă pe cele mai înalte culmi, de unde îi poate privi dominator pe cei aflaţi la picioarele ei. Berbecul va escalada stânci vrăjmaşe cu o tenacitate extraordinară, va înota printre rechini şi apoi va avea încă puterea să se distreze ore în şir, povestind întâmplările prin care tocmai a trecut. Mai este de mirare că nimic nu îi poate sta în cale?

Nici puterea fizică nu îi este refuzată acestei native! Ea adoră competiţiile sportive, mai ales cele individuale, pentru că temperamentul ei puternic este rareori potrivit jocurilor de echipă. Provocările o „întărâtă” şi mai tare: cu cât este o medalie, un post, un bărbat mai greu de cucerit, cu atât femeia Berbec va fi mai fericită să îşi depună candidatura.

 

În calea dominaţiei Berbecului vor apărea şi obstacole, fireşte. Berbecul se va împiedica de un Scorpion sau de un confrate Săgetător, dar energia sa absolut incredibilă va fi motorul care îl va anima în cruciada către succes. Plină de pasiune şi debordând de o energie aproape copilărească, nativa este cea mai activă din tot horoscopul, beneficiind de puterea cotropitoare a focului, elementul său dominant, dar şi de influenţa lui Ares (Marte), planeta care o guvernează, simbol al războiului în Antichitate.

Deşi toate aceste trăsături sunt arhisuficiente pentru a-i asigura femeii născute în zodia Berbec un loc în primele rânduri, ea le multiplică datorită farmecului greu de egalat. Charisma este caracteristică tuturor semnelor de foc: la fel ca Leul şi Săgetătorul, Berbecul fascinează prin personalitatea ardentă. Va fi o stăpână a lumii strălucitoare, frumoasă, magnetică.

Desigur, în drumul spre succes, această nativă dotată cu puterea de a controla universul mai trebuie să depăşească mici hopuri, reprezentate în principal de defectele sale. Dacă va învăţa să îşi tempereze agresivitatea şi nerăbdarea şi să îşi stăpânească impulsivitatea, lumea se va aşterne cuminte la picioarele ei.

Tu ce părere ai? Este nativa din Berbec atotputernică, stăpâna lumii? Tu te-ai născut sub acest semn sau cunoşti pe cineva aflat sub influenţa sa?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (114)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!