Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Enigma zodiacului - cea mai misterioasă femeie

Sâmbătă, 04.03.2017
de Violeta Ieremie

Femeia în sine este un mister. Dacă ai întreba un bărbat ce vrea, de fapt, femeia, ţi-ar propune să construiască mai degrabă o casă, decât să răspundă la această întrebare.

S-au scris mii de cărţi despre femei, despre ce îşi doresc ele, însă rămân un mister în continuare.

Reversul medaliei este că sunt şi femei directe care nu stau să-şi aleagă cuvintele. Cu ele te înţelegi mai repede.

Însă ce facem cu femeile misterioase? Mai ales că, potrivit astrelor, chiar există cea mai misterioasă femeie - în zodia Peşti.

femeie in zodia pesti

Se pot scrie foarte multe lucruri despre ea.

Având ca planetă protectoare Neptun, o caracteristică mai mult sau mai puţin evidentă este că zodia Peşti este cea mai spirituală. Peştii sunt foarte conectaţi cu Universul, creativi şi visători.

Femeia Pești nu dezvăluie aspecte din viaţa personală decât după foarte mult timp şi numai când prinde încredere.

Preferă să fie retrasă, fără să atragă atenţia asupra ei, iar ceea ce spune să fie plin de sens, care să producă o schimbare în viaţa unui om.

pesti

Misterul poate fi asociat cu o parte care nu se lasă descoperită aşa uşor, chiar puţin întunecată. Imaginează-ţi o cameră cu uşa întredeschisă care te aşteaptă. Îţi bate inima puţin mai tare? Parcă vrei să mergi înăuntru pentru că te intrigă, dar stai câteva secunde să te gândeşti, cu mâna pe clanţă, înainte să-ţi faci curaj să intri.

În altă ordine de idei, Peştii, în general, sunt creativi. Creativitatea, cel mai des, vine din tăcere. Femeia misterioasă din zodia Peşti preferă să se retragă, să stea singură şi să simtă, să-şi scoată la iveală emoţiile şi ideile.

Împletirea dintre creativitate şi spiritualitate face din această nativă una de neînţeles. Dacă mai adaugi şi faptul că este empatică, poate uneori îi este teamă de ceilalţi să nu fie rănită, fiind foarte sensibilă, îţi trebuie multă răbdare până scoţi ceva de la ea.

Fiind o artistă, femeia din Peşti îşi va căuta cuvintele şi mai întâi le va trece prin filtrul ei, apoi vor fi îndreptate către altcineva.

Deoarece sensibilitatea este o caracteristică a ei, se gândeşte înainte să spună ceva delicat, deoarece ştie cum este să fii rănit, aşa că nu vrea să facă acelaşi lucru, la rândul ei.

Aşadar, acest răgaz când se gândeşte ce şi cum să spună (este foarte important modul în care spune) poate fi judecat de ceilalţi ca indiferenţă, răceală. Însă ei nu ştiu ce se întâmplă, de fapt, în sufletul femeii Peşti, iar ea scoate rareori la lumină latura vulnerabilă.

Aşa că deseori oamenii percep femeia din această zodie ca fiind misterioasă, când, de fapt, ea este în lumea ei imaginară, în care totul e bine şi în care poate crea în voie ce vrea fără constrângeri.

Pentru ea, misterul este atât de important, încât nu consideră necesar să verbalizeze ce îşi doreşte, ci aşteaptă ca intuiţia celorlalţi să fie pe aceeaşi frecvenţă cu ea.

Pe de altă parte, femeia din Peşti este capabilă să meargă unde nu vrea nimeni sau unde foarte puţini înţeleg despre ce este vorba: în subconştient, prin intuiţie, premoniţie, empatie.

Are un simţ emoţional extraordinar, în căutare de frumos, artistic, inteligent şi corelat cu fiinţa umană.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!