Adevarata Stare de Bine
Eat Positive
Nu Skin

Femeia fatală a zodiacului: sucește mințile oricui!

Marţi, 04.10.2016
de Victoria Dragan

Este admirată și invidiată deopotrivă de celelalte reprezentante ale sexului frumos, iar bărbații se declară învinși în fața farmecului ei. Despre cine să fie oare vorba, dacă nu despre o femeie fatală? Indiferent de moment și situație, ea iese întotdeauna în evidență atrăgând toate privirile asupra ei fără să depună prea mult efort în acest sens.

Unde poți să găsești o astfel de femeie? Specialiștii spun că se află într-o anumită zodie din horoscop. Rămâne de descoperit mai jos despre care anume este vorba.

Femeia fatală, ascunsă printre astre

Această nativă este senzualitatea în persoană, așa că nu este de mirare de ce nu îi rezistă nimeni, în special reprezentanții sexului opus. Dar nu ajunge oricine la ea, pentru că are așteptări înalte de la cei din jurul ei. Merge deseori pe principiul că trebuie să i se demonstreze că o persoană are dreptul să se afle în viața și în inima ei.

Nu te mai ținem în suspans, ci îți dezvăluim în ce zodie este născută femeia fatală a horoscopului: Scorpion. Ea este puternică, seducătoare, frumoasă și misterioasă. Iubește cu pasiune, dar nu se lasă călcată în picioare de niciun bărbat. Dimpotrivă, atunci când simte că nu este respectată, îi aplică respectivului o lecție pe care să nu o mai uite nicicând.

Reprezentanta acestei zodii frânge inimi peste tot pe unde ajunge. Știe foarte bine cum să sucească mințile unui bărbat. Până să își dea seama de ceea ce se întâmplă cu el, deja este îndrăgostit de ea nebunește. Din păcate, ei îi place să lase victime în spate, așa că nu acordă atenție cu adevărat oricărui reprezentant al sexului opus.

Femeia Scorpion nu depune prea mult efort pentru a fi femeia fatală a horoscopului, ci totul vine de la sine, în mod natural. Sex-appealul îi curge pur și simplu prin vene, inspirând-o în fiecare zi să aibă încredere în atuurile ei și să depună pasiune în tot ceea ce face.

Nativa acestui simbol astrologic nu seduce doar prin aspectul ei fizic și prin aerul misterios în care este învăluită, ci și prin inteligența de care dă dovadă. Citește oamenii ca nimeni altcineva și are o înclinație spre domeniile mai puțin cercetate de alții. O astfel de discuție cu ea te îmbogățește sufletește și spiritual.

Dacă ești născută în această zodie, atunci nu ar trebui să ai nicio îndoială că ești o femeie fatală. Iar dacă te guvernează alt simbol astrologic, nu înseamnă că nu poți să devii o femme fatale. Citește cum poți să devii una aplicând aceste trucuri!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (47)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!