Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Lansarea proiectului de implementare a solutiilor de e-Educatie in cadrul Muzeului National al Taranului Roman

Redactor Divahair.ro

Miercuri, 2 noiembrie a.c., la Muzeul National al Taranului Roman s-a lansat proiectul „Implementare solutii de e-Educatie in cadrul Muzeului National al Taranului Roman" co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare nr. 424/ 26.09.2011 incheiat cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, in calitate de Organism Intermediar in numele si pentru Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice", Axa Prioritara 3 - „Tehnologia informatiei si comunicatiilor pentru sectoarele privat si public", Domeniul major de interventie 3.2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice", Operatiunea 3.2.3 „Sustinerea implementarii de aplicatii de e-Educatie si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar".

Proiectul se implementeaza pe o durata de 24 de luni (26 septembrie 2011 - 25 septembrie 2013).

Obiectivul proiectului consta in dezvoltarea unui portal de e-Learning astfel incat sa se faciliteze accesul public la educatia muzeala oferita de Muzeul National al Taranului Roman (cursuri / ateliere de creativitate si prezentarea obiectelor de patrimoniu in relatie cu tematica atelierelor).

Proiectul urmareste crearea si utilizarea unui portal de e-Learning in cadrul Muzeului National al Taranului Roman in vederea cresterii gradului de difuzare a programelor educationale oferite de muzeu si a optimizarii cunostintelor cu privire la obiectele de patrimoniu national. Portalul dezvoltat va permite accesul la cursuri de ceramica, tesaturi, lemn, de dansuri si muzici traditionale, efectuate cu ajutorul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor.

Valoarea totala a proiectului este de 4.202.271,75 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 3.360.723, 80 lei.

Mai multe detalii, pe www.muzeultaranuluiroman.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!