Participa la masterclass-ul dedicat tunsorilor sustinut de Elena Filonenko!

Luni, 08.02.2016
de Diva Hair

Elena Filonenko, maestru de talie internationala, jurata la Campionatele din Ucraina, cu experienta vasta de peste 15 ani, vine in Romania pentru prima data pentru un masterclass de 3 zile dedicat TUNSORILOR, intre 14 si 16 martie!

Daca vrei sa devii un maestru-profesionist de inalta clasa si autentic, esti obligat sa cunosti la perfectiune tunsorile CLASICE - care sunt baza si fundatia pentru o crestere ulterioara in cariera. La ora actuala in tendinte sunt boburile clasice cu diferite detalii si linii in tunsoare. De asemenea vor fi oferite solutii si decizii legate de culoare - de la cea completa la cea partiala.

Vei avea posibilitatea unica de a vedea si de a practica tehnica de lucru si modelare in aceasta directie. Doar o tunsoare calitativa, cu o baza si o cunoastere profunda cu baza in tehnica si stilul clasic - poate arata pretios pe o clienta. Studiul se bazeaza pe exactitatea realizarii tunsorii, impartirea parului pe zone, diferite linii si metode de tuns, iar accentul principal se va pune - pe simtirea si studiul FORMEI potrivite fiecarei cliente.

In fiecare din cele 3 zile - vor fi demonstrate si explicate cate 2 tunsori, iar la partea practica - 2 tunsori realizate de participanti sub atenta supraveghere si indrumare a trainerului si asistentului sau.

Variante de participare (pret toate 3 zile):
DEMO (teorie+demonstratii 2 pe zi) - 100 euro
PREMIUM (demo+practica pe modele) - 200 euro
*premium locuri limitate - 20 persoane

Detalii si inscrieri: 0745 174 661 / 0753 602 554

Pentru mai multe informatii, viziteaza pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1497296390579877/.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!