Adevarata Stare de Bine
Eat Positive
Nu Skin

Test: alege o imagine și află ce ai fost într-o viață anterioară!

Joi, 23.06.2016
de Viorica Ghinea

Poate că nu crezi că ai avut o viață anterioară, însă amintirile pe care le ai din acea perioadă încă se află în subconștientul tău. Nu trebuie decât să închizi ochii, să alungi orice grijă și să te lași purtată într-o altă lume. După aceea, deschide ochii și privește imaginile de mai jos. Cea care îți atrage cel mai mult atenția te va ghida spre ceea ce ai fost într-o viață anterioară.

 Urmează testul care îți spune ce ai fost într-o altă viață și care era caracteristica ta de bază!

Test de viață anterioară: ghidul către poarta trecutului

După ce ai reușit să te relaxezi și să te deconectezi de la grijile cotidiene, privește atent următoarele imagini. Cea spre care te poartă inima îți va dezvălui destinul pe care l-ai avut într-o altă viață.

Imaginea 1: O damă de la curte

Caracteristica principală: eleganța

Imaginea pe care ai ales-o îți demonstrează faptul că ai fost o femeie elegantă într-o viață anterioară. Nu ai avut deloc un trai greu, ci ai trăit liniștită la curtea regală. Fie ai fost amanta unui rege vestit, fie ai făcut parte din alaiul reginei, cert este că destinul tău a fost unul blând și plin de beneficii.

Ai știut să țeși intrigi acolo unde era nevoie, ceea ce înseamnă că te-ai descurcat bine și la capitolul manipulare. Scopurile tale nu au fost înalte în viață, dar acest lucru nu înseamnă că nu ai avut parte de realizări personale.

Imaginea 2: Un artist neînțeles

Caracteristica principală: sensibilitate

 Într-o altă viață ai fost un artist extrem de sensibil, unul care nu a avut parte de recunoștere decât după moarte. Spiritul tău nu și-a găsit mult timp liniștea din această cauză. Deși ai încercat să faci orice ca să ieși în evidență, nimic nu te-a ajutat să te remarci. Pasiunea pe care ai avut-o nu te-a lăsat să urmezi un domeniu care ți-ar fi adus mai multe beneficii financiare, astfel că ai trăit în sărăcie. Chiar dacă ai fost o perioadă amantul unei persoane cu o funcție importantă, acest lucru nu ți-a adus avantaje pe termen lung. Dimpotrivă, ai avut chiar mult de suferit, având în vedere sensibilitatea de care ai dat dovadă.

Imaginea 3:  Un înțelept popular

Caracteristica principală: inteligența

Ai fost o persoană de bază și de încredere într-o viață anterioară. Toată lumea venea la tine pentru a primi sfaturi legate de tot felul de momente ale traiului de zi cu zi. Înțelepciunea ta era renumită în zona în care ai trăit, iar cei din jur te respectau ca pe un adevărat zeu. Nimeni nu trecea peste cuvântul tău, nici măcar persoanele care ocupau funcții mai înalte.

Poate că nu ai avut noroc în dragoste, dar măcar te-ai bucurat de faimă și de atenție. Ai avut o viață lungă și plină de împliniri. Deși oamenii te adorau, tu preferai singurătatea pentru a medita mai bine la ceea ce reprezintă viața în esența ei.

Imaginea 4: Un luptător viteaz

Caracteristica principală: putere

Imaginea spre care te-a purtat inima îți arată faptul că ai fost un luptător curajos într-o altă viață. Nu ți-a fost frică să te implici în cele mai crunte lupte, ci ai făcut orice pentru patria ta. Iubirea față de țară a fost mai presus de orice pentru tine. Ai lăsat pe planul doi viața personală și te-ai dedicat complet războaielor care amenințau statul în care ai locuit.

Ai trecut prin multe pericole, dar nimic nu te-a oprit să faci ceea ce ai știut din totdeauna. Te-ai născut special ca să lupți. Poate că nu ai reușit să învingi întotdeauna, dar te-ai refăcut și ai mers mai departe cu atitudine.

Regăsești vreuna dintre caracteristicile pe care le-ai avut într-o viață anterioară în comportamentul de acum? Dacă da, atunci nu ar trebui să mai ai prea multe îndoieli în legătură cu ceea ce ai trăit în alte vremuri.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!