Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Testul Cenuşăresei îţi spune ce să faci ca să îţi schimbi viaţa

Marţi, 27.09.2016
de Andreea Marinescu

Cenuşăreasa este cel mai bun exemplu că o pereche de pantofi îţi poate schimba viaţa, însă povestea ei este doar un basm. Spre deosebire de poveştile Disney, unde mirajul durează până la miezul nopţii, tu te poţi trezi, în fiecare zi, în realitatea imaginată de tine. Ştii care este lucrul care îţi va permite să trăieşti viaţa pe care ţi-o doreşti?

Pentru a afla, tot ce trebuie să faci este să alegi unul dintre modelele de pantofi de mai jos. Nu te gândi la stilul vestimentar pe care îl adopţi în mod obişnuit, ci la modelul de pantofi care îţi reflectă cel mai bine personalitatea!

Testul Cenușăresei: alege imaginea care te reprezintă

1. Fii mai empatică!

Excentrică, încrezătoare şi inovatoare ‒ acestea sunt cuvintele care te descriu cel mai bine! Cu o personalitate atât de puternică precum a ta, nici nu este de mirare că îţi asumi extravaganţe care i-ar înspăimânta pe cei mai mulţi dintre oameni. Nu accepţi posibilitatea ca imaginea pe care o afişezi să fie influenţată de presiunea celor din jur, iar punctul tău forte este chiar cunoaşterea de sine. Deşi acest lucru îţi permite să evoluezi constant, el vine cu un risc: acela de a trece cu vederea nevoile şi dorinţele celor din jur. Ceea ce îţi va schimba viaţa în bine este concentrarea asupra nevoilor celorlalţi, secretul care te va ajuta să devii mai empatică şi să scapi de imaginea aparent intangibilă pe care ţi-ai construit-o.

2. Fii mai relaxată!

Nimic nu scapă simţului tău acut de observaţie! Ştii întotdeauna care va fi următoarea ta mişcare, ai pregătit un plan de rezervă şi nu accepţi să te îndepărtezi de la făgaşul normal, dar care este preţul pe care trebuie să-l plăteşti pentru a fi mereu în control? Dacă sfârşitul zilei te găseşte de cele mai multe ori extenuată, un lucru este cert: ai nevoie de puţină detaşare! Un strop de relaxare este lucrul care îţi va readuce echilibrul în viaţă, aşa că evită capcana de a echivala un moment în care ignori responsabilităţile cu unul de slăbiciune. Permite-ţi un moment de vulnerabilitate din când în când! Îţi va dovedi că nu trebuie să deţii întotdeauna controlul pentru ca lucrurile să meargă bine!

3. Cultivă-ţi disciplina de sine

Ştii exact ce fel de persoană ţi-ai dori să fii: sigură pe tine, care nu se teme să îşi asume responsabilităţi şi înzestrată cu abilităţile unui adevărat lider. Realitatea este însă puţin diferită, nu-i aşa? Îţi promiţi că vei începe întotdeauna „de mâine”, iar strategia ta, plănuită până în cel mai mic detaliu, rămâne la stadiul de idee. Firea ta contemplativă te transformă într-un excelent vizionar, însă a venit momentul să ignori posibilitatea unui eşec şi să acţionezi! Lucrul care îţi va schimba  viaţa? Mai multă rigoare şi disciplină, ingredientele care îți permit să descătuşezi întreg potenţialul, dar şi să îţi menţii echilibrul pe o pereche de tocuri ameţitoare!

4. Asculta-ţi inima!

Diligentă, responsabilă, punctuală: ai fost întotdeauna persoana desemnată să rezolve cele mai presante probleme, iar prietenii tăi se bazează constant pe tine pentru a-i salva din orice încurcătură. Însă tu ştii mai bine că nu eşti doar un profesionist excelent, ci în tine zace un izvor nesecat de pasiune. Tot ce trebuie să faci pentru a-ţi întoarce viaţa la 180 de grade este să te laşi ghidată mai puţin de aşteptările celorlalţi de la tine şi să îţi asculţi mai mult vocea interioară. Urmează cursuri de ikebana sau pleacă în city-breakul pe care îl plănuieşti de luni întregi: niciun moment nu este mai potrivit decât prezentul!

Ce spune testul Cenuşăresei despre tine? Spune-ne în secţiunea dedicată comentariilor!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (24)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!