Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Testul norocului îţi spune cât ești de ghinionistă!

Luni, 26.09.2016
de Andreea Baluteanu

Poţi să fii plăsmuită numai din calităţi, ca un cadou cu fundiţă roşie la gât, dăruit de divinitate umanităţii, dar, dacă nu ai un strop de noroc, şansele de a te bucura de succes sunt reduse! Testul nostru îţi va fi extrem de util, pentru că îţi va arăta dacă te-ai însoţit la naştere cu prietenia norocului sau cu tovărăşia sumbră a ghinionului!

Alege una dintre imaginile de mai jos, iar noi îţi vom spune dacă te aşteaptă o existenţă binecuvântată sau, dimpotrivă, dacă va trebui să depui eforturi consistente pentru a te asigura că răzbaţi obstacolele pe care soarta ţi le aşterne în cale!

Testul norocului îţi spune ce fel de viaţă vei avea!

Alege una dintre imaginile de mai jos, care se potriveşte cel mai bine cu situaţia ta actuală!

 1. Ai ales păpădia care flutură în vânt

Sufli în păpădie şi îţi doreşti ca vântul să îţi poarte dorinţa undeva departe, pe tărâmul magic al împlinirii? Superstiţiile sunt importante pentru tine şi de multe ori te-ai lăsat pradă voinţei unei puteri superioare, considerând că aceasta ştie mai bine decât tine de ce ai nevoie în viaţă şi că te poate proteja mai eficient decât ai reuşi tu, prin propriile puteri.

Deşi păpădiile sunt simboluri ale norocului în cele mai multe culturi de pe glob, ele sunt considerate şi flori schimbătoare, perverse chiar, care îi pot înşela uşor pe cei care îşi pun nădejdea în ele. Deşi nu eşti neapărat sortită ghinionului, alegerea ta indică că nu eşti o fire luptătoare, care să se zbată din răsputeri pentru a-şi îndeplini visurile, ci că preferi să te aşezi confortabil, în timp ce însărcinezi o forţă exterioară cu împlinirea dorinţelor. Ai grijă însă, deoarece păpădiile îşi pot face de cap cu speranţele tale, purtându-le nu pe aripile vântului şi pe cele mai înalte culmi, ci lăsându-le să se prăbuşească amarnic, pentru a fi călcate în picioare!

 1. Ai ales numărul 13

Vineri, 13! Pe muritorii de rând deja îi trece un fior pe spate atunci când dau ochii cu orice reprezentare a acestui simbol fatidic, dar nu şi pe tine: eşti temerară, curajoasă şi aproape imposibil de înfrânt. Până şi soarta are emoţii atunci când trebuie să se pună cu tine.

Ghinionul nu îţi este necunoscut şi te-ai lovit de prea multe ori de obstacole insurmontabile! Cu toate acestea, ai reuşit de fiecare dată să le escaladezi, contrar aşteptărilor celor din jur. Mai mult, sunt rare ocaziile în care ai rămas în afara cercului celor victorioşi, deşi ai ajuns acolo nu prin favorurile sorţii, ci prin propriile eforturi, cu genunchii juliţi şi plini de praf. Alegerea imaginii tale reprezentative în testul norocului arată că eşti obişnuită cu ghinionul şi că nu vei scăpa de el nici în viitorul apropiat, dar că vei reuşi de fiecare dată să scoţi tot ce e mai bun din situaţia pe care o traversezi. Noi te invidiem deja!

 1. Ai ales potcoava şi trifoiul cu patru foi

Simboluri ale norocului din toate timpurile, potcoava şi trifoiul cu patru foi te sortesc unei vieţi îmbelşugate! Chiar dacă alegerea ta este previzibilă, ea te descrie ca pe o favorită a norocului, care a avut parte de împliniri şi nu a trebuit să lupte cu soarta vitregă.

Desigur, ai avut şi tu partea ta de ghinion în viaţă, dar firea optimistă te-a îndemnat întotdeauna să te ridici de la pământ chiar şi atunci când ai fost doborâtă, cu un zâmbet larg pe faţă. Veştile bune nu se opresc aici: vei continua să fii o favorită a schimbătorului noroc, care nu va uita niciodată de sentimentele frumoase pe care ţi le poartă şi îţi va rezerva o dragoste caldă, o viaţă de familie liniştită şi o carieră reuşită, cât să nu ai niciodată grija zilei de mâine. Favorurile sorţii te vor feri cu grijă de obstacole şi îţi vor toci cu timpul instinctul de luptătoare, dar nu contează, pentru că tu preferi o viaţă plină de bucurii paşnice, nu una dominată de victorii strălucite!

 1. Ai ales ceaşca de cafea spartă

Nu ştim prin ce ai trecut până acum, dar alegerea unei ceşti negre de cafea, spartă, indică faptul că nu ai fost o favorită a sorţii. Ai în spate o poveste dramatică, care ar putea constitui uşor subiectul unui roman bestseller, dacă ghinionul de care te-ai lovit mereu nu s-ar pune şi împotriva acestei iniţiative.

Îţi este greu să numeşti cel puţin o persoană care să fi avut parte de atâtea obstacole ca tine. Încă de mică, te-ai întrebat de ce celor din jur le este atât de uşor să răzbească în viaţă, în timp ce tu eşti obligată de fiecare dată să treci de capcane înspăimântătoare! Ghinionul de care ai avut parte nu se va da bătut nici în continuare, chiar dacă tu încerci de fiecare dată să îţi reconstruieşti viaţa, „închegând” bucăţelele sfărâmate cu aţă roşie, pentru un pic de noroc! E adevărat, primejdiile pe care le depăşeşti îţi oţelesc caracterul, dar te umplu şi de o deznădejde rece, care se poate transforma curând în pesimism şi nefericire. Fruntea sus, ai reuşit până acum, deci cu siguranţă te vei lupta vajnic cu ghinionul şi în continuare!

Tu ce părere ai? Ai tras lozul câştigător în testul norocului?

Testează-ţi mai departe viaţa şi află cine va fi soţul tău şi care este starea ta sufletească!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (23)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!