Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Testul oglinzii îți spune cine ești cu adevărat

Viorica Ghinea, redactor

Întrebări precum „Cine sunt?” și „Ce vreau?” se regăsesc deseori pe buzele oamenilor care nu au un scop în viață, care nu au reușit să descopere ce ar trebui să facă mai departe. Dacă te numeri printre ei, a venit momentul să afli cine ești cu adevărat.

Testul oglinzii te ajută să te cunoști mai bine, să afli cine ești cu adevărat și ce ar trebui să faci cu viața ta de acum încolo. Află care este eul care te guvernează!

Testul oglinzii, o poartă către sufletul tău

Privește cu atenție colajul de mai jos și alege imaginea cu care te identifici cel mai bine. Nu le analiza prea mult, ci alege-o în câteva secunde pe cea care te inspiră cel mai mult. Ea îți va dezvălui tot ce trebuie să știi despre tine și te va ghida în viitor pe calea cea bună.

1. Eul real

Ești conștientă de defectele și de calitățile tale, dar nu știi cum să le pui pe cele din urmă în valoare astfel încât să evoluezi. Ai adunat multe complexe în sufletul tău de-a lungul timpului, iar acum îți este destul de greu să lupți împotriva lor. Tu ești cea care a ridicat un zid între tine și visurile tale și tot tu ești cea care trebuie să îl dărâme. Dacă nu ieși din zona de confort, nu vei reuși să descoperi care este sensul tău pe această lume. Îndrăznește să schimbi ceva, chiar dacă unele lucruri par nebunii. Chiar dacă nu ești conștientă acum, în tine există acea putere de care ai nevoie. Din păcate, va trebui să sapi ceva mai mult pentru a ajunge la esența ei, la eul real.

2. Eul personal

Ești o persoană puternică și determinată în viață. Puțini sunt cei care reușesc să te manipuleze și să îți ofere senzația că ești inferioară în fața lor. Știi foarte bine cât valorezi, dar cu toate acestea faci și tu greșeli care te împiedică să afli cine ești cu adevărat și cum poți să fii fericită. Deși ai deseori o atitudine realistă față de experiențele din jur, uiți totuși să îți deschizi inima și să te bucuri cu adevărat de lucrurile frumoase. Dacă îți împietrești inima de fiecare dată când îți este frică să iubești, vei avea multe de pierdut pe viitor. Alungă aceste temeri și lasă-te purtată de valurile iubirii.

3. Eul fals

Nu stai deloc bine la capitolul încredere în sine. Te ghidezi mult după opiniile pe care le au cei din jur despre tine, ceea ce înseamnă că iei totul ca și cum ar fi bătut în cuie. Învață să lupți pentru principiile tale și nu te mai lăsa condusă de cei din jur. Doar tu știi ce este cel mai bine pentru tine, însă pentru a afla acest lucru trebuie să începi să îți asculți mai mult vocea interioară. Nu ar trebui să îți fie teamă să îți asculți chemarea. Nu alege drumul vieții tale după concepțiile celorlalți, pentru că acest lucru înseamnă să te lași ghidată de idealuri false, de idei care nu îți aparțin și care nu te reprezintă.

4. Eul ideal

Tinzi să îți construiești idealuri false, unele care nu au o bază solidă, dar care îți alimentează stima de sine și chiar fericirea efemeră. Trebuie să începi să te privești așa cum ești, chiar dacă s-ar putea să te dezamăgească și chiar să te sperie această imagine de sine. Este normal să îți dorești mai mult de la viață, dar nu vei reuși să ajungi cu adevărat acolo unde vrei dacă nu îți cunoști valorile și te bazezi pe unele care nu te reprezintă. Nu lăsa orgoliul și visurile false să îți întunece rațiunea, ci privește situația cu obiectivitate.

Ce părere ai despre ceea ce a scos testul oglinzii la iveală? Te reprezintă această evaluare interioară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (57)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!