Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Trei zodii de femei care au școala vieții

Vineri, 20.01.2017
de Victoria Dragan

Viața este cel mai bun profesor pe care îl avem, dar, din păcate, nu multe persoane îi trec cu brio examenele. Unele consideră că este suficient să ai un dosar plin cu diplome pentru a fi considerat inteligent, dar pierd esența experiențelor prin care trec.

Conform specialiștilor, doar trei femei din zodiac primesc note mari din partea astrelor. Ele au școala vieții, una fără catalog, dar mai importantă ca oricare.

femeie cu ochelari

Trei femei din horoscop care nu sunt prinse cu lecția nepregătită

Berbec

Nativa acestui semn astrologic este motivată, independentă și energică, astfel că trece cu brio toate examenele vieții. Ea a reținut tot ce a fost mai important din fiecare experiență prin care a trecut, lăsându-i mult în urmă pe alții. Uneori nu pare să mai existe ceva care sa o surprindă, astfel că nu este de mirare de ce ceilalți apelează la ea pentru tot felul de sfaturi.

Indiferent despre ce plan al vieții este vorba, femeia Berbec pare să aibă soluție pentru orice provocare. Nimeni și nimic nu o poate pune în dificultate. Ea pare să dețină cupa tuturor răspunsurilor atunci când vine vorba despre experiența vieții. A trecut prin toate, așa că știe destul de bine cum să reacționeze în fiecare situație.

Leu

Nici nativa Leu nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba de școala vieții. Ea pare să fie mereu în concurență cu ceilalți și nu se lasă până când nu obține cea mai bună notă. Chiar dacă nu le știe pe toate, lasă întotdeauna impresia că obstacolele vieții sunt floare la ureche.

femeie eleganta in parc

Invidiată de femei și adorată de bărbați, nativa Leu nu este niciodată prinsă cu lecția neînvățată. De fiecare dată are un as în mânecă, unul pe care nu îl scoate cu disperare, ci cu stil. Dacă destinul ar fi un profesor în carne și oase, și-ar lua o agendă și ar lua notițe de la această reprezentantă a horoscopului.

Săgetător

Femeia născută în zodia Săgetător nu mai studiază la școala vieții, ci a absolvit-o de ceva vreme. Nu o poate întrece nimeni atunci când vine vorba despre experiență. Parcă ar fi băut dintr-o cupă a cunoașterii, dar adevărul este că această nativă nu s-a dat în lături de la nimic, ci și-a trăit viața intens. Curajul, spontaneitatea și pofta de adrenalină de care dă dovadă au împins-o către multe aventuri.

Poate că la școală nu a avut chiar cele mai bune rezultate, dar de la școala vieții ea nu a chiulit niciodată și s-a numărat printre premianți. Din acest motiv, ea este o profesoară pentru alții atunci când vine vorba despre tălmăcirea tainelor vieții.

Tu faci parte dintre aceste femei? Dacă nu, încă mai ai timp să dai la școala vieții.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (20)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!