Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

10 vedete care au ochii în culori diferite

Luni, 23.10.2017
de Sorina Corneanu

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Culoarea ochilor poate fi o caracteristică izbitoare, care să atragă multe priviri și să frângă inimi. Iar atunci când întâlnești o persoană care are ochii în două culori diferite... e și mai provocator! Ochii care au culori diferite apar ca urmare a unei afecțiuni numite heterocromie iridum, care are ca rezultat o diferență de colorare ce afectează irisul, dar poate, de asemenea, să modifice și nuanța pielii și culoarea părului.

Iată 10 vedete care se bucură de ochi în culori diferite!

Jane Seymour, celebră pentru rolul din serialul „Dr. Quinn”, are un ochi căprui și unul verde. Probabil nu ai observat asta tocmai pentru că jocul actoricesc a fost cuceritor!


jane seymour 

 

Sursa:Pinterest.Article from IMDb

Max Scherzer este apreciat de admiratoarele sale și pentru această caracteristică deosebită care, în cazul său, este cu adevărat vizibilă. În timp ce un ochi este de culoare foarte deschisă, celălalt tinde către un negru pur, cuceritor. Totodată, el este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai extreme cazuri de heterocromie!

max scherzer

Sursa:Pinterest.Foto:T Pablo

Frumoasa Mila Kunis suferă de mult timp de inflamația cronică a irisului. „Multă vreme nu am văzut decât cu un singur ochi și nimeni nu a știut”, a povestit ea pentru Cosmopolitan în 2011. Din fericire, problema s-a rezolvat în urma unei intervenții chirurgiale, însă acum ochii săi au culori diferite. Lucrul acesta este, totuși, încă un atu pentru actriță, pe lângă frumusețea sa exotică.


mila kunis 

Sursa:Pinterest.Foto Freya Scott

Și Bill Pullman suferă de o ușoară heterocromie, care dă unuia dintre ochi o culoare mai profundă, însă acest lucru nu face decât să îi sporească farmecul și numărul de admiratoare!

bill pullman

Sursa:Pinterest.Foto: Randy Block

Kate Bosworth reprezintă unul dintre cele mai cunoscute cazuri de heterocromie de la Hollywood, ochii acesteia fiind cu totul diferiți: unul este albastru, iar celălalt, cenușiu. De un farmec copleșitor, artista se folosește cu mândrie de toate atuurile sale!

kate bosworth

Sursa:Pinterest.Foto:Brittany Higgins

Vezi ce spune culoarea ochilor despre tine!

Henry Cavill, alias Superman, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Actorul suferă de heterocromie, dar tratează problema cu încredere și o numește chiar principala sa superputere! Frumusețea nu constă, până la urmă, în perfecțiune, ci în micile imperfecțiuni, care dau farmec fiecărei persoane.

henry cavill

Sursa:Pinterest.Foto:Caroline Telford

Elizabeth Berkley, cunoscută din celebrul serial „Salvat de clopoțel”, se mândrește cu mai mult decât talentul actoricesc și părul ei minunat. Actrița are un ochi pe jumătate căprui și jumătate verde, iar celălalt este în întregime de un verde profund.


elizabeth berkley 

Sursa: Pinterest.Foto:Olivia Frierson

Ochiul stâng al frumoasei actrițe Alice Eve este albastru, în timp ce ochiul drept este cuceritor de verde. Într-un interviu realizat cu Conan O'Brien, aceasta a declarat că prietenului ei i-a luat nouă luni până să observe diferența!

alice eve

Sursa:Pinterest.Article from MovieWeb

Josh Henderson se bucură și el de trăsături unice. Un ochi este albastru, iar celălalt, verde, însă, pentru că diferența nu este izbitoare, ambele culori fiind destul de deschise, foarte multe persoane nici nu observă!

josh henderson

Sursa: Pinterest.Foto: Alice Evans

Celebra pisică Venus are peste 600.000 de fani pe Instagram. Cunoscută ca pisica specială cu două fețe, Venus a cucerit internetul și a intrat cu ușurință în categoria vedetelor, fiind chiar mai cunoscută decât multe dintre ele! 

Sursa:Pinterest.Top Tenz.net

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!