Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

10 vedete din România care nu au luat Bac-ul

Marţi, 26.11.2019

Astăzi au succes și sunt cunoscuți publicului, dar au ratat primul mare examen din viața lor. Se pare că bacalaureatul a fost o adevărată piatră de încercare pentru câteva vedete, care nu au obținut note de trecere sau nici măcar nu s-au prezentat la examen. Iată care sunt celebritățile greu încercate la examenul de sfârșit de liceu.

Top 10 vedete care nu au luat Bac-ul

Marian Vanghelie nu a stat prea bine cu școala, așa că a încercat să copieze la Bac. Din păcate pentru el, a fost prins și dat afară din sală. A luat Bac-ul abia un an mai târziu.

vanghelie

Sursa foto: Facebook

Margherita de la Clejani nu a obținut note de trecere la bac, așa că a fost nevoită să-l mai dea o dată. La fel s-a întâmplat și cu fratele ei, Fulgy.

Adelina Pestrițu nu s-a înțeles prea bine cu limba română, ca urmare a luat doar nota 3,60 la bac la această materie.

adelina

Sursa foto: Facebook

Și Dan Capatos a avut probleme cu româna, pentru că s-a certat cu profesoara și a fost dat afară din examen, deci nu a apucat să scrie tot ce știa.

Tot limba română a învins-o și pe fosta gimnastă Andreea Acatrinei, care nu a reușit să ia decât „remarcabila” notă 2,30 la această materie.

Însă chiar și nota ei a fost mai mare decât a lui Costel Busuioc, tenorul care a câștigat concursul „Hijos de Babel” din Spania, care a luat nota 1,20 la limba română.

busuioc

Sursa foto: Facebook

Se pare că muzica și învățătura nu se înțeleg prea bine, după cum o dovedește și Ionuț Voicu Ex-România, care a luat nota 1 la matematică, iar în sesiunea următoare nu a reușit să obțină decât nota 3,80.

O altă vedetă care nu a stat prea bine la bac este sora Nicoletei Luciu. Iuliana Luciu a luat nota 3,30 în sesiunea de vară a bacalauretului, dar a reușit să-și îndrepte nota la sesiunea următoare, când a obținut 7,45.

iuliana luciu

Sursa foto: Facebook

În ceea ce-i privește pe unii sportivi, nici nu au mai ajuns la examenul de bac. Se pare că fotbaliștii Ionel Dănciulescu și Ianis Zicu nu au putut pleca de la antrenamente ca să-și susțină examenele.

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!