Antonia este cea mai sexy femeie din lume!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Nimeni nu poate contesta faptul ca Antonia este una dintre cele mai frumoase si sexy vedete din Romania. Ea a reusit treptat sa castige inimile romanilor prin talentul muzical exceptional, dar si prin frumusetea ei naturala. De altfel, cantareata a fost desemnata pentru a treia oara de catre cititorii revistei FHM Romania, cea mai sexy femeie din lume. 

In fiecare an, publicatia dezvaluie topul celor mai sexy 100 femei din lume, cititorii, in mare parte barbati, fiind invitati sa isi aleaga preferata. De aceasta data, in varful acestei liste se afla Antonia, care a reusit sa o surclaseze pana si pe exotica Rihanna, care ocupa locul 2. Insa frumosa romanca nu este la prima reusita de acest gen. Ea a mai primit titlul de "Cea mai sexy femeie din lume" din partea revistei si in 2011, respectiv 2012, anul trecut ea fiind "detronata" de catre Laura Cosoi. Dar iata ca anul acesta, trofeul i-a revenit din nou Antoniei, care in ciuda scandalurilor in care este implicata la ora actuala, nu si-a neglijat cariera si a continuat sa isi surprinda fanii cu pictoriale si aparitii extrem de sexy.

In acest top al celor mai sexy 100 de femei din lume intocmit de publicatie, le mai regasim pe Rihanna (locul 2), urmata indeaproape de cantareata Lora (locul 3). Din clasamentul FHM 100 nu a putut lipsi Ruby care ocupa locul 4 si nici Laura Cosoi, pe care acum o regasim pe locul 5.

Tu ce parere ai despre alegerea publicatiei? Isi merita Antonia titlul de "cea mai sexy femeie din lume"? 

Sursa foto: Instagram, Facebook Antonia 

Articolul urmator S-a votat! El este cel mai sexy bărbat din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.