swipe
↓ citeste mai jos ↓
O actriță de succes a anilor '80 și '90 O actriță de succes a anilor '80 și '90
1 / 6
A fost sau nu a fost amanta fostului președinte al Mexicului? A fost sau nu a fost amanta fostului președinte al Mexicului?
2 / 6
A fost diagnosticată cu cancer? A fost diagnosticată cu cancer?
3 / 6
Întotdeauna o prezență foarte discretă Întotdeauna o prezență foarte discretă
4 / 6
O prosperă femeie de afaceri O prosperă femeie de afaceri
5 / 6
Va reveni vreodată pe micile ecrane? Va reveni vreodată pe micile ecrane?
6 / 6

Ce mai face astăzi Adela Noriega, după ce a fost diagnosticată cu cancer și a dispărut din lumina reflectoarelor

O actriță de succes a anilor '80 și '90

Născută în ziua de 24 octombrie 1969 în Mexico City, Adela Amalia Noriega Méndez s-a făcut remarcată încă de la 12 ani. Pe când se plimba prin mall împreună cu mama ei, a fost descoperită de un căutător de talente și, la scurt timp după aceea, a și apărut în primele ei reclame și în videoclipuri muzicale.

Deși a devenit celebră încă de la o vârstă fragedă, nu a avut un parcurs al vieții atât de fericit precum ar putea crede alții. Tatăl ei a murit când ea era încă o adolescentă, iar mama ei a decedat în anul 1995, după o luptă grea cu cancerul. Vedeta mai are o soră mai mare, Reyna, și un frate mai mic, Alejandro.

Debutul în telenovele și l-a făcut în 1984, odată cu apariția din "Principessa și Juana Iris", însă adevăratul succes l-a cunoscut câțiva ani mai târziu, în 1987. Atunci a devenit protagonistă în miniseriile "Yesenia" și în "Quinceañera". Ulterior, a apărut în alte telenovele de succes, printre care și "Maria Isabel" și "The Privilege of Loving".

Chiar dacă a fost una dintre cele mai adorate prezențe de pe micile ecrane ale anilor '80 și '90 și era în plină ascensiune profesională, vedeta a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor timpuriu. În anul 2008, pe când avea 40 de ani, a renunțat definitv la cariera sa în actorie și, de asemenea, a dispărut din viața publică. De ce? Ei bine, au existat multe speculații despre retragerea sa misterioasă.

Ce mai face astăzi Adela Noriega, după ce a fost diagnosticată cu cancer și a dispărut din lumina reflectoarelor

A fost sau nu a fost amanta fostului președinte al Mexicului?

Adevărul despre dispariția Adelei Noriega din viața publică a fost scos la iveală de un jurnalist, Jorge Carbajal, care a urmărit îndeaproape legătura pe care o avea aceasta cu fostul președinte al Mexicului, Carlos Salinas de Gortari. Cei doi ar fi avut o aventură, însă Cecilia Occelli, partenera președintelui, ar fi aflat despre ea.

Ceea ce se întâmplă după este, parcă, desprins din... telenovele. Cecilia Occelli a încercat să scape de actriță și a trimis-o în afara țării, însă nu a rezolvat nimic cu asta. Dragostea dintre soțul ei și Adela Noriega a fost chiar mai intensă de atât, motiv pentru care și-au continuat relația chiar și după ce au fost descoperiți. La un moment dat, soția și amanta chiar s-ar fi întâlnit într-un spital și s-au luat la bătaie. A fost nevoie de paznicii fiecăreia ca să le despartă, după cum spune jurnalistul Rafael Loret de Mola.

Puțin mai târziu, artista rămâne însărcinată cu copilul fostului președinte, iar soția sa încearcă, din nou, să-și facă dreptate mergând să o confrunte pe viitoarea mămică. Nu a reușit, totuși, să ajungă la ea, căci era bine păzită, iar în scurt timp a venit pe lume Carlos Rodrigo Salinas Noriega.

Bineînțeles, Adela Noriega nu a confirmat niciodată aceste lucruri. Ea a dezvăluit într-un interviu că ar fi călătorit la Los Angeles pentru a studia, fără a da alte detalii despre viața sa. A fost dintotdeauna rezervată în declarații și a încercat să stea departe de presă și de ochii curioșilor pentru a-și proteja intimitatea.

Ce mai face astăzi Adela Noriega, după ce a fost diagnosticată cu cancer și a dispărut din lumina reflectoarelor

A fost diagnosticată cu cancer?

În urmă cu câțiva ani, TV y Novelas informa că actrița a hotărât să dispară din lumina reflectoarelor pentru că a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer. Inițial, ea ar fi fost internată într-o clinică de top din Europa, dar în anul 2018 deja se afla în Miami, unde se recupera după o cură de chimioterapie.

După cum era de așteptat, Adela Noriega nu a confirmat niciodată acest zvon. Sora sa chiar l-a infirmat, susținând că artista nu s-a confruntat cu o astfel de problemă medicală prin intermediul paginii personale de Twitter.

Un alt zvon care a mai apărut, cu timpul, despre retragerea actriței este faptul că optat pentru o operație estetică, care, din păcate, i-a desfigurat fața. Informația respectivă se găsește pe canalul de Youtube al MQTa.

Ce mai face astăzi Adela Noriega, după ce a fost diagnosticată cu cancer și a dispărut din lumina reflectoarelor

Întotdeauna o prezență foarte discretă

Nu mulți sunt cei care pot oferi detalii despre discreta Adela Noriega, însă, din când în când, foști colegi de platou reușesc să mai ia legătura cu ea. Chantal Andere a vorbit în cadrul emisiunii "El break de las 7 de la Univisión", cu prezentatoarea Alejandra Espinoza despre colega sa din "Amor real", Adela Noriega. Ea este una dintre singurele persoane care a mai vorbit în ultimii ani cu actrița mexicană.

"A fost cu mult timp în urmă, m-a căutat acum 3 sau 4 ani pentru a-mi cere numărul de telefon al altcuiva și a fost singurul lucru despre care am vorbit. Întotdeauna a fost foarte discretă", a povestit vedeta.

În plus de asta, chiar și fiica lui Jacqueline Andere a dezvăluit că Adela Noriega dispărea din Mexico City imediat după ce termina de filmat pentru o telenovelă, fără să spună nimic nimănui. Practic, nimeni nu știa ce face sau unde se află, exact ca la momentul actual.

Totuși, prezentatorul TV Gustavo Adolfo Infante susține că vedeta locuiește în Polanco, în Ciudad de Mexico, și că nu obișnuiește să iasă din apartamentul său pentru a-și păstra anonimatul.

Această idee a susținut-o și jurnalistul Jorge Carbajal, care a spus în timpul emisiunii "Chisme No Like" că: "Ceea ce pot să confirm este că Adela are într-adevăr un fiu despre care a spus că este nepotul ei, că este fiul lui Salinas de Gortari și că, în cele din urmă, trăiește cu el între Miami, Polanco și Europa". Dar povestea nu a fost niciodată confirmată.

Ce mai face astăzi Adela Noriega, după ce a fost diagnosticată cu cancer și a dispărut din lumina reflectoarelor

O prosperă femeie de afaceri

Deși nu se știe, concret, unde locuiește la momentul actual, Adela Noriega ar avea o afacere înfloritoare în Miami, acolo unde locuiește și fiul său. Carlos Rodrigo Salinas Noriega ar avea în jur de 32 de ani și este ajutorul de nădejde al mamei sale atunci când vine vorba despre business-uri. Cei doi colaborează pe plan profesional și conduc împreună o agenție imobiliară.

"Acea agenție imobiliară o are de mult timp acolo, în Miami, și de fapt se spune că ea locuiește în zona South Beach într-o casă foarte ascunsă și de acolo gestionează absolut tot ce are legătură cu imobiliarele", a împărtășit jurnalistul Jorge Carbajal.

"Dar este o afacere pe care Adela o are încă de când făcea "Dulce Desafío", adică tocmai în acei ani, la începutul anilor '90, când a început să călătorească la Miami și să îi pună bazele.", a continuat el.

Adela Noriega nu a recunoscut nici până în ziua de astăzi că are un fiu și că îi este parteneri de afaceri, iar asta doar pentru că fostul președinte a obligat-o să procedeze astfel. Copiii și soția lui nu ar trebui să afle despre rodul iubirii sale cu actrița.

"Într-adevăr, Adela Noriega nu are doi copii. Cineva care este implicat în politică a confirmat că nu are doi copii cu Adela, are unul, iar în prezent are 32 de ani. Nu știu cum îl cheamă, dar a trebuit întotdeauna să îl țină ascuns la ordinul lui Carlos Salinas de Gortari pentru a evita să aibă probleme atât cu soția, cât și cu copiii", a declarat jurnalistul Jorge Carbajal.

Ce mai face astăzi Adela Noriega, după ce a fost diagnosticată cu cancer și a dispărut din lumina reflectoarelor

Va reveni vreodată pe micile ecrane?

După mai bine de 15 ani în care a stat departe de presă și de lumina reflectoarelor, ar fi chiar neașteptat ca Adela Noriega să revină în prim-plan. Acest lucru este posibil, totuși, însă totul rămâne, pentru moment, la nivel de speculații.

Actorul venezuelean Fernando Carrillo a declarat că ține legătura cu fosta sa colegă de platou și că încearcă să o readucă pe micile ecrane.

"Poate o voi convinge să apară într-un film", a zis el pentru publicația TVyNovelas.

Și Ernesto Laguardia, alături de care vedeta mexicană a jucat în telenovela "Quinceañera" în 1987, a lăsat să se înțeleagă că Adela Noriega și-ar putea relua cariera în actorie.

"Nu am mai văzut-o de ceva timp, dar știu că există demersuri importante acolo pentru ca să se poată întoarcă, ceea ce mi-ar face o mare plăcere, pentru că oamenii o adoră, o așteaptă", a menționat el.

Rămâne de văzut, totuși, dacă se va întâmpla, cu adevărat, asta, căci ea nu și-a anunțat marea întoarcere în telenovele.