swipe

Ce nu știa nimeni despre soția lui Dan Barna. Detalii inedite despre femeia puternică din spatele omului politic

Vicepremierul României

Dan Barna, originar din Sibiu, și-a dorit în copilărie să devină arheolog, însă, la îndrumarea părinților săi a ales o meserie vocațională, cea de avocat. A absolvit Facultatea de Drept din București în anul 1988, a urmat un curs de formare la International Development Law Institute din Roma, iar mai apoi a urmat și un master în Management de proiect în cadrul Universității Politehnica din București. A intrat în politică abia în anul 2016, în postura de tehnocrat, iar în prezent este vicepremierul României și președinte al partidului "Uniunea Salvați România". Dan Barna este un nume notoriu pe scena politică românească, dar și un soț împlinit, ce are alături o femeie puternică și care îi este alături de mai bine de 14 ani.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Soția lui Cristian Chivu este superbă, însă a ales să își facă și câteva operații estetice! Cum ți se pare că arată”

Ce nu știa nimeni despre soția lui Dan Barna. Detalii inedite despre femeia puternică din spatele omului politic

Cum a cunoscut-o Dan Barna pe soția lui

Dan Barna și soția lui, Olguța Totolici, s-au căsătorit în anul 2007. Amândoi sunt avocați de meserie și s-au cunoscut prin intermediul unei asociații de studenți, când el absolvise, iar ea nu. Prietenia dintre ei s-au transformat treptat într-o poveste de iubire, iar cei doi au realizat foarte repede că vor să își petreacă restul zilelor împreună și că sunt făcuți unul pentru celălalt.

"Cred că l-a cucerit faptul ca eram vie, cu spirit, aveam vise, energia de a face lucruri. Cu faptul că aveam preocupările mele, nu depindeam foarte mult de el, deși m-a ajutat tot timpul foarte mult. Încă de pe atunci mă implicam în tot felul de proiecte, de stagii pentru a fi cât mai pregătită pentru mediul firmelor de avocatură care era foarte competitiv. Muncesc de la 20 de ani", a mărturisit Olguța Totolici, într-un interviu pentru Republica.ro.

Sursa foto: Instagram

Ce nu știa nimeni despre soția lui Dan Barna. Detalii inedite despre femeia puternică din spatele omului politic

Cine este soția lui Dan Barna

Olguța Totolici, în vârstă de 38 de ani, este căsătorită cu Dan Barna de 14 ani. Este avocat de profesie, timp de mai mulți ani a administrat compania de consultanță de proiecte la care a lucrat și soțul său, iar de 11 ani ocupă funcția de Head of Reward&Respect Labour Litigation Department, la compania internațională OMV Petrom.

A studiat Dreptul, Economia și Managementul la Sorbona și, conform declarației de avere a politicianului, soția sa câștigă mai bine decât el, însemnând aproximativ 4.500 de euro lunar. Salariul Olguței Totolici a fost făcut public în declarația de avere a soțului său în anul 2016, însă ulterior a fost înlăturată invocând clauza de confidențialitate din contractul ei de muncă.

"De câte ori am deschis gura oamenii s-au convins că sunt un profesionist și m-au respectat pentru cunoștințele mele, pentru capacitatea de a le oferi cea mai bună soluție reală pentru proiectul lor, pentru deschiderea și prietenia pe care le-am arătat", a dezvăluit Olguța Totolici, într-un interviu acordat Republica.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și: El, 61 de ani, ea 36 și se iubesc de când ea avea 18 ani. Vezi cum arată soția lui Andrea Bocelli

Ce nu știa nimeni despre soția lui Dan Barna. Detalii inedite despre femeia puternică din spatele omului politic

Motivul pentru care nu îi poartă numele

Dan Barna și Olguța Totolici au fost dintodeauna discreți în spațiul public în privința căsniciei lor. La un moment dat, în anul 2019, atunci când politicianul și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, a apărut informația că soția lui nu îi poartă numele de familie.

"E un lucru lipsit de importanță. La momentul când ne-am căsătorit a spus că dorește să-și păstreze numele. Am spus că nu e nicio problemă. Nu e nimic în neregulă aici. Chiar nu e o poveste în spate, a fost o dorință, care nu m-a deranjat în niciun fel. E în regulă", i-a spus Dan Barna lui Denise Rifai, în cadrul emisiunii sale de la Kanal D.

Sursa foto: Instagram

Ce nu știa nimeni despre soția lui Dan Barna. Detalii inedite despre femeia puternică din spatele omului politic

"Nu sunt condus din umbră"

Dan Barna și Olguța Totolici sunt un cuplu foarte sudat și se sprijină necondiționat în privința diverselor probleme care apar pe parcursul relației lor. Sunt doi corporatiști, adoră să citească și să călătorească și își iau în serios rolul de cetățeni ai comunității în care trăiesc. Politicianul a avut doar cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de viață, în cadrul interviului pe care i l-a acordat lui Denise Rifai.

"Categoric, nu sunt condus din umbră. Dar soția mea este un om grozav. A muncit de la începutul vieții profesionale, iar poziția din prezent este un rezultat firesc al forței de a învăța, pe care o admir foarte mult. Capacitatea profesională și de a aborda problemele, în multe situații mi-e superioară, o recunosc cu toată franchețea. Nu e implicată deloc în viața politică, unul singur într-o familie e suficient. Îmi spune să aloc mai mult timp familiei, să fiu mai organizat ca să vin mai repede acasă, să aloc mai mult timp mie și sănătății, sfaturi de om apropiat, căruia îi pasă. Uneori, deși știu că are dreptate, nu-i urmez sfaturile", a dezvăluit Dan Barna, la Kanal D. 

Sursa foto: Instagram

Citește și: Sunt suflete pereche! Totul despre povestea de dragoste dintre Mark Zuckerberg și soția lui, Priscila Chan

Ce nu știa nimeni despre soția lui Dan Barna. Detalii inedite despre femeia puternică din spatele omului politic

O adevărată echipă

Dan Barna și soția lui se comportă precum o echipă în familia lor. Politicianul a mărturisit că uneori gătește împreună cu soția sa și i-a lăudat talentele în bucătărie ale partenerei sale de viață. Dan Barna și Olguța Totolici sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai puternice cupluri de pe scena politică a României și reușesc cu brio să găsească timpul necesar pentru a-l petrece împreună, în ciuda faptului că amândoi au locuri de muncă solicitante. 

"Oala romană. Este o oală de lut, pui carne, cu garnitură de legume, pui niște vin, lași în cuptor maximum o oră, iese o mâncarea foarte bună. Artistul, șeful, este Olguța. Îmi gătește ardei umplut, diverse combinații de spanac, ciorbe fabuloase, le prefer mâncărurilor mai grele. Chiar și varza călită pe care eu nu o suportam înaintea căsătoriei. Preferăm mâncarea gătită în detrimentul mâncării semipreparate din supermarketuri", a dezvăluit Dan Barna.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum arată soția lui Pavel Stratan. Prezență extrem de discretă, Rodica preferă să-și susțină soțul și copiii din umbră

‹ Vezi si